Am vazut la cineva, magnetii aia is exact pe mijloc, nu pe toc.Tu cand iesi impingi si desprinzi acei magnezi, e bun sa fie pe mijloc.
Ce eu nu am priceput niciodata de ce fac, pun oamenii plasa la usa de afara?
Acu serios, ce avantaj, sau ce anume face acea plasa de la usa de la exterior? Pt mine nu are logica, is doar bani irositi.
Odata ce ai plase la ferestre, aerisesti acolo corect? Deschizi fereastra, aerisesti, lasi deschis cit doreti tu.
La usa, ce faci? Deschizi usa, aia sta deschisa, deschizi si plasa aia, apoi inchizi usa si plasa, asa si ce utilitate are mai exact?
Eu asa consider is bani irositi aiurea, bani cistigati de aia care le fac si le vind.
Plasa cu magnet la fel, ai ferestre cu plase, aeriseste frate acolo, de aia le ai nu sa lasi usa deschisa.
Dar na acu fiecare cu cel doare unia asa vor, probabil le este lene sa mai deschida o fereastra si lasa usa deschisa.Dar sa foiesti asa usa aia, nu se compara cu o fereastra, pe care nu iese nimeni, deci aia sta tot timpul deschisa, bine izolata cu acea plasa, nu intra nimic pe acolo.
Pe cand cu plasa de la usa, cand iesi tot intra o insecta ceva, nu are cum
Daca tu fixezi magnetii aia de tocul usii, normal trebuie prinsi cu polu care sa atraga magnetii de pe plasa.Dar iti spun, ai mari sanse sa nu se etanseze bine, comparativ cu cele care is pe mijloc.
Eu am vazut doar la o singura casa, aici in America, cum am spus bani irositi, respectiva folosea asa ca nu deschidea fereastra avea canapeaua pusa acolo in fata ferestrei si sa nu mai se ridice pe canapea etc, desi canapeau aia e in plus acolo, mai are una, asezata normal, altundeva.
Dă-ne un link, o imagine ceva cu produsul la care faci referire. Că sunt mulți producători și fiecare folosește sisteme diferite de plase, magneți.
În principiu doi magneți se atrag pe o parte, iar pe cealaltă se resping. Producătorul nu o fi fără minte ca să fi făcut magneții să se atașeze cu părțile care se resping între ei.
Este ieftină o plasă de țânțari care se face la o firmă de termopane. Așa poți să deschizi geamul din plasă cu ușurință.