Acest circular este conceput pentru a taia cherestea si placi. El poate fi folosit si la a taia cateva bucati de lemn, nici intr-un caz la a taia un butuc. Lama intra maxim 7 cm in lemn, ceea ce inseamna ca teoretic ai putea taia lemne cu grosimea de cel mult 14 cm si asta incet si cu multa rabdare.
Am avut si eu unul similar, stai linistit, din pacate nu il mai am. Dar pot spune ca l-ai folosit degeaba o viata intreaga, daca nu ai inteligenta necesara pentru a taia 14 cm cu o lama care patrunde 7 cm (apropo, in realitate taietura e de 7.2-7.3 mm). Lumea in care traiesc eu foloseste alte scule pentru a taia lemne de foc, dar na, fiecare cu lumea lui.
Pt ce vrei tu sa faci sunt drujbe, cum zic romanii.Scula aia este pentru a fi folosita in constructii, tai o bucata de scindura, un leat, pana in o anumita grosime si nu tai asa intruna, scula aia nu-i facuta sa mearga intruna ore in sir.
Sa tai busteni ai nevoie de motor f puternic si lama mare ca diamentru, ori cum am zis drujba.
Poti taia lemn de maxim 7 cm grosime! Deci pentru butuci NU este bun! Pentru butuci ai nevoie de o drujba electrica sau pe benzina!
Nu este practic pentru butuci.
Lama iese doar 7 cm. Daca insisti poti taia din doua parti si ajungi la 14 cm.
Unii care au timp de pierdut ca ipavel pot sa taie un bustean si cu unghiera.