| uNNamEd007 a întrebat:

Acum 2 saptamani am cules si zdrobit struguri. Am pus mustul intr-un butoi de 200l. S-o facut vinul?

Răspuns Câştigător
| klaws007 a răspuns:

De obicei dureaza cam 40 de zile dar asta difera asa cum s`a mai spus in functie de temperatura. daca ai temperatura mai mare(sa zicem 30 grade) atunci dureaza cam 30 de zile si poate ajunge si la 50 de zile daca ai temperaturi scazute. in orice caz, eu iti recomand un minim de doua luni pentru a se decanta cat mai mult.

5 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Depinde de temperatura unde tii butoiul, daca este rce nu fierbe si ramane must mai mult timp, daca este cald fierbe si se face vin

| benny a răspuns:

Da s-a facut, acum depinde de anotimp daca a fost cald in 2-3 zile se face, dar daca a fost frig cam in 3-5 zile.

| florin1979 a răspuns:

Mergi in beci si gusta vreun litru-2. daca te ia de cap, inseamna ca s-a facut. daca te strici la burta, inseamna ca este inca musthappy

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappysi mama a facut si a ramas dulce din cauza temperaturii scazute, dar daca nu ai cantitate mare, e posibil sa se fi acrit un pic, de ce nu scoti sa gusti? in timp se va acri, dar mai ai de asteptat...

| xPynckx a răspuns:

laughing da Fani s`a facut si mama vinului...laughing. din tzuik. o dai la vin. din vin. in bere... din bere in prafuri dupa in tigari. dupa tragi spre seringa si dupa iti cumparam cosciugsad by gabybig grin