Posibil sa se usuce complet si sa nu fie nevoie sa schimbi parchetul.Asteapta si vezi.
Sper, au trecut deja 3 zile si nu se simte miros in casa,, doar asa un picut de lemn ud, dar nu a mucegai sau sa fie un miros putred
Din pacate nu isi va reveni, dar daca gasesti parchet identic, poti schimba numai bucatile afectate.
Hey Henrietta, in legatura cu Photoshopul din privat mesaj, lasa-mi pe pm, o modalitate de contact, nu iti pot trimite mesaje, sunt prea nou.
Daca parchetul este de calitate nuva pati nimic, dar in cele mai multe cazuri se umfla!
Problema cea mai grava este faptul ca santem in plina iarna, iar parchetul nu se poate ventila bine din cauza frigului.Apa a fost absorbita de lemn si fara o ventilatie intensa parchetul nu va putea elimina apa.Sa deschizi in timpul zilei fereastra si usa sa creezi un curent de aer cat de cat, aceasta ventilatie va ajuta la eliminarea condensului care se formeaza din cauza parchetului umed.Ventilatia este obligatorie si pentru impiedicarea aparitiei mucegaiului.Caldura din casa, caldura care mai vine si de jos si obligatoriu o ventilare puternica a camerei va duce incet la eliminarea apei din lemn si revenirea la planeitate a parchetului, dar cum am mai spus ghinionul tau e frigul de afara.Deci lasa parchetul liber fara nimic pe el, caldura si ventilare puternica in timpul zilei de mai multe ori este solutia minimala acum.Vezi care sunt rezultatele peste cateva zile, ne dai de stire si vom vedea atunci.
A trecut o saptaman de la mini inundatie,, si parchetu de parca s-ar fi dezumflat un picut,, si miros nu se simte daca stiu bine, deja trebuie sa se simta miros, daca era ceva, presupun,
Tin sa anunt ca a trecut o saptamana siii parchetu meu aproape e ca nou, s-a lasat, s-a uscat, miros deloc in casa cred ca am un parchet minune
Tin sa anunt ca parchetul s-a dezumflat total. fara nici un miros de umezeala si mucegai, arata aproape ca nou, cu mici defectiuni, ca sunt locuri unde a ramas un loc micut intre parchet, de 1-2 mm deci eu cred ca daca patiti si voi asa ceva, cu rabdare si cu culdura si aerisire buna, parchetul poate sa isi revina si nu v-a fii nevoie sa-l schimbati
Eddie_4354 întreabă: