Pai eu nu te iau in ras, pentru ca si eu ma simt privita de cineva cand sunt singura in camera, chiar si in casa. Deci am patit si eu. Cred ca este vorba de o fantoma/spirit, eu ii zic fantoma, poate e cineva care-ti vrea binele, sau e cineva care-ti vrea raul, nu stiu care dintre ele. Fa si tu niste poze in camera, si asigurate daca este o fantoma sau nu. Si eu am facut poze la o casa presupusa bantuita, si am vazut ca acolo chiar erau fantome. Doamne ce m-am speriat atunci.
PwP si ai grija de tine.
Fundita?
Nu e nimic real, dar cand te mai sperii gandeste-te ca langa tine e un ingeras care te pazeste si iti trece teama
Prea multe desene mai fetito.Mai bine uita-te pe un documentar! Pe discovery.Pa,pa
In loc sa te uiti la desene mai bine te-ai uita pe un documentar pe Discovery.
Poate fi prezenta unui spirit, daca vrei sa stii ca chiar exista, fa o poza la casa seara, iar daca vezi tip un balon alb este un spirit
P. S. Fa mai multe poze 4-5.
Te-ai uitat la un film de groaza inainte sau ceva de genu? daca da nu iti fie frica ai ramas cu un fel de teama mai ales daca iti e frica si de intuneric sau daca nu Poate fi prezenta unui spirit, daca vrei sa stii ca chiar exista, fa o poza la casa seara, iar daca vezi tip un balon alb este un spirit (ce a spus si lidia)
Buu
te speriasi?
cauta sub pat
in sifonier
afara la fereastra
dupa usa
sub masa
si daca nu este nimic te poti interna linistita ca nu exista sperante de vindecare
Se intampla atunci cand mintea se mai joca cu persoanele.nu te teme nu-i nimic e doar mintea ta care te face sa crezi si tu cum crezi, vezi.
sa ti-o spun alcumva "tie frica de tine insuti"
Bună tot ceea ce ţi se întîmplă are doar o singură cauză şi anume, Satana vrea să te sperie, el vrea să te facă să crezi că nu eşti normală că ai probleme, dar asta nu e adevărat, cînd m-ai vezi aceste fenomene rogă-te cu glas tare lui Dumnezeu, şi strigă dispari Satană şi atunci imediat o să găseşti pacea minţii. Succes. Cristi.
Ahaa
sa ti zic ce am patit yoo
ii chiar pe bune
nu fac mistoo de nimeni
ascultand muzica in casti de la pc
+tv mergand
am auzit in casti ceva ciudat
un fel de tzipat puternic
de simteam ca surzesc
am fost nevoit sa arunc castile de la urechi
chestia asta i pe bune
de la ce o fii?