Întrebare recomandată | 2Names a întrebat:

Am avut postere pe pereti si le-am luat jos dar a ramas hartie. Cum o indepartez?

Răspuns Câştigător
| Admunssen a răspuns:

Daca a fost aracet, sau orice altceva, poti uda hartia ramasa. O lasi 1-2 minute uda, apoi e usor de indepartat. Petele pe perete vor ramane. Tencuiala a absorbit o parte din liant.

21 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Incearca cu un burete de bucatarie(nou) umed.
Dai cu partea abraziva pe locul cu probleme, fara a zgaria peretele, doar in umezesti.Cu lama unui cutit indepartezi hartia si adezivul si astepti sa se usuce.

| MihaelaDart a răspuns:

Incearca sa umezesti bucatile de hartie cu ajutorul unui burete, lasa sa intre apa in hartie si apoi incepe sa freci cu o carpa sau cu buricul degetelui de a forma acei frecatei pentru a se lua de pe perete. Daca dai cu cutitul iti zgarii peretele.

| irinuk28 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Nu se zgârie, asta dacă mânuiește finuț cuțitul, nu bădăranwinking!

| irinuk28 a răspuns:

Păi cu lama unui cuțit.Scrijelește părțile de hârtie de pe perete cu cuțitul, trebuie să se curețe.Altă variantă mai bună nu cred că există.winking
Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| Admunssen a răspuns:

Trebuie sa-mi spui ce e pe peretele tau (lambriu, tapet, tencuiala varuita...) si ce fel de adeziv ai folosit pentru a lipi posterele. In unele cazuri e simplu.

| 2Names explică (pentru Admunssen):

Doar tencuiala varuita. De lipit, cu ceva lipici special pentru postere cred.

| lc13cm3 a răspuns (pentru Admunssen):

Si eu voiam sa zic asta tongue adica....doar partea cu udatul laughing

| Admunssen a răspuns (pentru 2Names):

Daca a fost aracet, sau orice altceva, poti uda hartia ramasa. O lasi 1-2 minute uda, apoi e usor de indepartat. Petele pe perete vor ramane. Tencuiala a absorbit o parte din liant.

| madamme a răspuns:

Cu smirghel si apoi zugravesti

| Denyisssa a răspuns:

Buna! Poti folosi o pila...sau poti imbiba un buretel in apa si dupa aceea le dezlipesti.Dar iti garantez ca orice ai folosi vor ramane urme, in caz ca nu-ti place idea de "urme" poti lipi alte postere sau sa-i convingi pe parinti sa iti zugraveasca camera.Succes :*!

| JaneTheKiller a răspuns:

Umezesti hartia ramasa

| DixieBloom a răspuns:

Cu apa. Sau cu ceva umed.

| TheCreature a răspuns:

Greu!

| AndreeaBii a răspuns:

Freaca bine cu un servetel umed sau cu o carpa umeda. Sigur se va lua happy

| FunkyGirl31 a răspuns:

Poti uda ce a ramas si apoi o poti da jos cu usurinta

| Geoo999 a răspuns:

poti uda hartia ramasa

| Veronica9 a răspuns:

Pai cu ce ai lipit posterele? daca leai lipit cu aracet da cu un pic de apa si sterge cu ceva... sper ca te-am ajutat... pa

| MariaMarri a răspuns:

Dai cu apa, lasi sa se usuce, si daca a mai ramas ceva, urme, revopsesti peretii!

| Theodora19 a răspuns:

Daca au fost lipite pe mobila incerca cu spirt.

| DaisyLove a răspuns:

Poti incerca cu apa.

| vlad9753 a răspuns:

Cu o carpa umeda si un cutit.