Daca a fost aracet, sau orice altceva, poti uda hartia ramasa. O lasi 1-2 minute uda, apoi e usor de indepartat. Petele pe perete vor ramane. Tencuiala a absorbit o parte din liant.
Incearca cu un burete de bucatarie(nou) umed.
Dai cu partea abraziva pe locul cu probleme, fara a zgaria peretele, doar in umezesti.Cu lama unui cutit indepartezi hartia si adezivul si astepti sa se usuce.
Incearca sa umezesti bucatile de hartie cu ajutorul unui burete, lasa sa intre apa in hartie si apoi incepe sa freci cu o carpa sau cu buricul degetelui de a forma acei frecatei pentru a se lua de pe perete. Daca dai cu cutitul iti zgarii peretele.
Nu se zgârie, asta dacă mânuiește finuț cuțitul, nu bădăran!
Păi cu lama unui cuțit.Scrijelește părțile de hârtie de pe perete cu cuțitul, trebuie să se curețe.Altă variantă mai bună nu cred că există.
Baftă!
Trebuie sa-mi spui ce e pe peretele tau (lambriu, tapet, tencuiala varuita...) si ce fel de adeziv ai folosit pentru a lipi posterele. In unele cazuri e simplu.
Buna! Poti folosi o pila...sau poti imbiba un buretel in apa si dupa aceea le dezlipesti.Dar iti garantez ca orice ai folosi vor ramane urme, in caz ca nu-ti place idea de "urme" poti lipi alte postere sau sa-i convingi pe parinti sa iti zugraveasca camera.Succes :*!
Pai cu ce ai lipit posterele? daca leai lipit cu aracet da cu un pic de apa si sterge cu ceva... sper ca te-am ajutat... pa
Dai cu apa, lasi sa se usuce, si daca a mai ramas ceva, urme, revopsesti peretii!