| Utilizatoare123 a întrebat:

Am cumparat o usa noua de apartament. (exterior) Cam cat ar costa montajul, va rog, daca stiti

19 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

In jur de 300 RON, daca nu presupune modificari (spart de beton, decupaje, completare zidarie, ajustari de toc samd).

Bula
| Bula a răspuns:

In general, manopera costa aproximativ egal cu materialul.
Se mai adauga demontarea usii vechi (mai ales daca tocul trebuie pastrat intreg, sa fie reutilizabil).

| sierra1 a răspuns:

3-5 sute lei (găsești pe olx meșteri)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Montajul costa anul trecut 250 lei probabil acum costă tot la fel sau sa mai scumpit, tu sa ai la tine 300 lei ca sa te incadrezi. Poti intreba la magazinul care iti aduce acasa usa ca ei au si echipă care monteaza usa contracost clar.

| ReddY25 a răspuns:

Eu am dat vreo 1500

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba la magazinul care ti a vandut usa, aia sigur au si montaj inclus
iei site ul acesta prea in serios sa stii rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

E plin de nebuni aici

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti și tu pe aici... happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru cristi202):

Pe ce criteriu mi ai pus deja diagnosticul? laughing
Insinuezi că am probleme cu căpicul?

Nu. Tu insinuezi. Daca exista o mulțime de oameni și tu ești printre ei, daca sunt de un anumit tip, nu se poate zice că și tu esti la fel? Daca e plin de nebuni pe aici, in mulțimea de pe TPU, și tu faci parte din ea, de ce nu ai fi și tu unul din ei? Daca tu nu ești, nu e plin de nebuni aici, ca sa fie plin ar mai trebui sa fie încă unul, tu. Deci singur te-ai făcut nebun, pentru că ești printre ei. Vorba aia: "cine se aseamănă, se aduna" happy

Incerci sa depasesti nivelul de IQ de aici vad
Nu, nu e asa. Daca fac parte dintr o multime in care predomina nebuni, exista o probabilitate mare sa fiu si eu (dar NU o certitudine)

Nu incerc sa depășesc nimic. Fiind și eu în mulțime, pe baza aceleiași logici, sunt și eu nebun.
Acum zici că predomina nebuni, dar ai zis că e plin de nebuni, plin înseamnă că nu mai e loc și de altceva, deci sigur și noi suntem nebuni, e o certitudine, facind parte dintr-o mulțime plina de nebuni. happy

Plin inseamna predomina, dragule!

Draga, asta înseamnă în mintea ta.
http://www.dexonline.ro:8080/definitie/plin
Și dacă e umplut pana la limita, e clar că nu e loc și de altceva. Daca TPU e plin de nebuni, nu mai e loc pentru vreun om normal. E exprimarea ta.
Eu asa am luat-o :)
Desigur că e valabil și ce zice la pct-ul 3, dar în acel caz, era bine sa spui clar că e vorba ca predomina. Pentru a nu fi greșit înțeles. :)

Ce păcat că TPU nu are o distincție numita intelectualul zilei laughing

De ce? Crezi că ai merita-o? laughing

Mai degrabă tu

Stiam ca asta ai vrut să zici happy Dar am vrut sa fac un pic pe nebunul. happy Nu ai observat happy

Ok