Îmi pare rău să aud că întâmpini aceste probleme cu contul tău de Paysafecard. Este foarte frustrant să aștepți mult timp fără să primești un răspuns și să ai banii blocați. În astfel de cazuri, iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a încerca să îți rezolvi problema:
1. **Verifică e-mailurile și notificările**: Asigură-te că ai verificat toate e-mailurile și notificările trimise de Paysafecard, inclusiv folderul de spam sau junk. Uneori, ei pot trimite mesaje importante legate de blocarea contului sau de verificarea acestuia.
2. **Contactează-le prin alte canale**:
- **Telefon**: Dacă nu ai primit răspuns prin e-mail, încearcă să contactezi Paysafecard prin telefon. Căutând numărul de asistență clienți pe site-ul lor oficial, îți vor putea oferi informații suplimentare sau soluții directe.
- **Chat live**: Dacă au un serviciu de chat live pe site, încearcă să le scrii acolo pentru o răspuns mai rapid.
- **Conturile de social media**: Uneori, companiile răspund mai repede prin intermediul rețelelor sociale. Căutând Paysafecard pe platformele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram), poți încerca să le scrii un mesaj privat sau să le lași un comentariu.
3. **Verifică termenii și condițiile**: Dacă ai făcut retrageri sau tranzacții care nu sunt conforme cu termenii și condițiile Paysafecard, acest lucru ar putea duce la blocarea contului. Asigură-te că ai respectat toate regulile (de exemplu, vârsta minimă, țara de reședință, etc.). Dacă crezi că a fost o eroare, menționează acest lucru când contactezi suportul lor.
4. **Furnizează documentele solicitate**: Uneori, atunci când un cont este blocat, este necesar să furnizezi documente pentru a dovedi identitatea ta. Dacă nu ai primit încă o cerere oficială pentru documente (cum ar fi buletinul sau facturi recente), poți să întrebi dacă acest lucru este necesar.
5. **Răbdare și insistență**: Din păcate, suportul clienți al unor platforme mari poate dura mai mult, mai ales dacă sunt implicate verificări de securitate. Continuă să insiști în mod politicos și respectuos pentru a solicita un răspuns. Dacă nu răspund în termen de 7-10 zile, poți trimite un mesaj de follow-up.
Dacă tot nu primești un răspuns sau nu se rezolvă situația, poți încerca și să depui o plângere oficială la autoritățile competente (cum ar fi protecția consumatorilor), în funcție de țara ta.
Sper că reușești să îți rezolvi problema și să îți recuperezi banii! Dacă mai ai nevoie de ajutor, nu ezita să mă întrebi.
Am trimis pe email actul de identitate
Am făcut cerei la ei pe site Am sunat la ei am vb a spus sa le trimit actul de identitate a trimis și de atunci nu am mai primit niciun răspuns la email sau la cererile făcute la ei pe site