Poate ca aici ai sa gasesti citeva idei: www.picturadecorativapepereti.blogspot.com
Cheama-ti in vizita prietenii, dar pe rand, nu toti odata si roaga-i, sa-ti deseneze sau sa-ti scrie ceva pe pereti, orice numai sa fie haios si totodata si de bun gust. Nu-ti fa un plan pentru acest lucru, lasa totul la voia intamplarii, lasa imaginatia sa zburde prin camera ta si reprezint-o pe pereti asa cum doresti tu. Cauta la librarie culori cerate, altfel nu vei putea realiza mare lucru.
Salut! Iti dau un sfat. Eu fiind un fan infocat al sportului culturism [este exemplu], mi-am aplicat pe aproape toti peretii plini de sus pana jos postere cu culturisti. Mi-a luat o zi sa le dau jos si sa le dezlipesc ca erau lipite cu adeziv si aracet [stiu ca sunt prost, dar nu se lipea cu altceva ]. Aranjeaza-ti camera in felul acesta. strange bani si cumpara polistilena. O aplici pe peretii camerei, ici colo cu silicon transparent sau scoci puternic si apoi deseneaza pe perete [polistilena] -poti juca si dartz , aplica ce vrei tu cu boldul, si poti scoate si pune altele noi . Si de vrei sa desenezi. fa-ti potretul tau, pune fiecare prieten sa-ti lase o amintire pe perete. Fa desene manga, exerseaza-ti talentul .
Sa scrii: Cand ma barfesti imi dai satisfactie, Cand ma copiezi imi dai valoare, orice ai face pe mine nu ma doare
Sa desenezi: ce te reprezinta pe tine cel mai mult
Poti sa desenezi o bufnita... un casetofon...si alaturi de ele CD-uri sparte si apoi lipite pe perete si c ai mai vazut la prietena ta