| ochelaristu a întrebat:

Am fost in piata si am luat niste capsuni. Eu stiam ca sezonul lor s-a terminat demult, insa l-am intrebat pe domnul vanzator si a zis ca el mai are caspuni. Eu stiam ca gata s-au dus si de aceea l-am intrebat daca sunt din Romania sau din alta tara. A zis ca sunt ale lui. Ce fel de capsuni sunt astea care fac si acum fructe? E posibil?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"in piata s am luat niste capsuni... E posibil?"

sunt reale, pe bune? atunci credem că e posibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil să le cultive în solar sau seră.
Posibil să existe căpşuni care fac recoltă şi toamna, că sunt mai multe soiuri, depinde ce soi de căpşuni ai cumpărat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt căpșuni care au făcut acum fructe, extra sezon.

regis
| regis a răspuns:

De posibil e posibil. Sunt soiuri de capsuni care produc mai multe randuri de fructe, pana in octombrie.

| relian a răspuns:

Capsunile fac fructe tot timpul anului daca au conditii.In zona de munte sau deal si unde este mai racoare,recotezi capsuni tot timpul anului.
Anul trecut in RO de craaciu se recoltau inca capsuni de afara din camp, asta asa ca idee.
Capsunile au asa o perioasa de o luna de refacere dar apoi baga iar fructe normal.
Ce stiu oameni de sezon aia se intampla pe vremuri demjult apuse cand se cultivau capsuni doara pe la campie si era vara f calduroasa si erau acolo ceva soiuri care atat puteau.
Agricultura ca si orice merge inainte, sunt soiuri, hibrizi care fac fructe tot timpul, cum am spus daca au conditii, iar conditia nr 1 este timp asa mai racoros.
Ce fel de capsuni sunt? Pai sunt capsuni normale laughing deci capsunile nu se duc gata, asa cum cred unia.

| Alinailies a răspuns:

In primavara am plantat cativa stoloni de capsuni de la agroland.
In prezent am capsuni, deci este posibil.
Sunt soiuri care dau roade pana spre sfarsitul lui octombrie.