Intrebarea nu trebuia pusa la trivia amuzante?
Si daca e adevarat, ce televiziune a filmat? Ca doar n-au venit pompierii fara televiziune dupa ei, sa nu aiba cine sa ii ridice in slavi.La orice pisica aflata in copac apare si televiziunea!
Eu in locul tau as schimba poza de la avatar.
ps. au venit cei de la realitatea sa filmeze si politia sa-l aresteze pe vecinu care tine serpi ilegal. uita`te mai pe seara la tv
Deci,poza mea te impiedica pe tine sa prinzi sarpele
Ce te ofuschezi atat? Am crezut ca e o gluma proasta pusa la categoria nepotrivita!
Cate cazuri de serpi veninosi intrati intr-un apartament de bloc ai intalnit pana acum?
Multe cazuri sa stii. eu sunt unul special
Il prinzi de cap si il scoti afara, daca iti este frica il prinzi intai cu un cleste de cap sau ceva un bat care in varf sa fie in forma de v ca o prastie cu maner lung.
Serpilor le trebuie taiat capul, altfel nu vor muri din prima. Cat e de lung?
Mi`e frica sa ma apropii de el... e in bucatarie si mi`e foame de mor. are vreun metru juma. am sunat la 112... poate ma ajuta ei
Stau in apartement la parter
Pune lapte intr-o farfurie.si aseaz-o jos.
Asa imi aduc aminte eu de la bunica mea.acum nu mai stiu daca era lapte fierbinte sau rece.chestia e ca serpii trag LA LApte
Scuze pentru cacofonie
Sa nu-ti fie frica de el.sunt serpi de pamant, au dinti, musca dar cam atat; mai mult venin are soacra-mea
Wow...daca e rosu cu galben si negru in nici un caz sa nu te apropii de el. Animalele cu culori tipatoare sunt veninoase\otravitoare. Acuma nu stiu daca o fi si cazul astuia.
Sa-i intrebi pe pompieri daca e periculos sarpele. Si sa ne tii la curent
Gata l`au scos... era veninos se pare. acum pot sa mananc multumesc pentru raspunsuri ^^
Rosu galben si negru?
:X Ai avut minunata placere sa vezi unul din top 10 cei mai veninosi serpi di intreaga lume.
Nici nu exista un antidot pentru sarpele asta.
aNak1N întreabă: