| oOo VeVeRiTzA oOo a întrebat:

Am luat ieri un catel de 2 luni si jumate dar plange cand il las in locul unde sta el. Ce sa fac? Ca imi e mila de el.

Răspuns Câştigător
| lollitha a răspuns:

Dai si tu apa mancare si pune`i o minge miqtsa ca sa se joace...
Viziteaza`l din cand in candlaughing si joaca`te cu el
Poate ca ii duce dorul mamei lui
...
si eu am avut un catel mic care plangeasad
si i-am gasit inca un catelus cu care sa se joace
si inainte de a`i gasi perechea i-am dat sa se joace si ii puneam sa manance si fugeam...
Funda?batting eyelashes

6 răspunsuri:
| Anileda a răspuns:

Si muta-l de acolo, lasa-l sa se duca unde vrea el, nu il mai muta tu de colo colo, isi gaseste el locul.
O zi buna!

| Vampire_fan a răspuns:

Aratai putina dragoste spalal bine si lasa-l in pat cu tine! asa am facut si eu si na mai plans big grin

| PeAcE a răspuns:

Eu una cred ca ar trebui sa-l lasi singur sa se obisnuiasca chiar daca plange, pana la urma nu o va mai face.

Succes!

| Libelle a răspuns:

E mikut, mai ales daca l-ai luat de curand are nevoie de iubire, sa se ataseze de tine, ce naibii e un catelus:X, trebuie sa il iubesti sa il tii in brate, sa ii pui un nume sa il alinti, sa ii zambesti, sa il hranestinu sa il lasi intr-un loc.Invata-l sa se joace, obisnuieste-l si cu oamenii, plimba-l pe-afara, poarta-i de grija. Ei simt lucrurile astea...

| ~(●.●)...тαηуσσтzα...(●.●)~ a răspuns:

Avand in vedere ca e mic, eu cred ca are nevoie de putina dragoste...happy
Cred ca este si din cauza faptului ca nu este obisnuit cu tine si cu noua locuinta!
Scoate-l la plimbare, joaca-te cu el si totul va fi in regula!

| Șeerbi a răspuns:

Animalele ca si oameni se invata de mici cu diverse lucruri, activitati, habitate si eu am o catelusa care are acum 2 ani si ceva si nu sunt nici adolescenta dar iti spun sa il lasi singur doar cu ce are nevoie si gata va intelege