Nu te stresa, invata sa fii independenta, arata-le la toti de ce esti in stare nu are rost sa iti fie frica pur si simplu te distrugi cu frica, am o prietena i este frica sa stea singura, odata a stat si a facut atac de panica.Cu frica nu rezolvi nimic.Cand ajungi in noul apartament pune si tu melodia ta preferataa si gandeste numai pozitiv,gandeste-te in in lumea asta nu trebuie sa iti fie frica decat de Dumnezeu, iar Dumnezeu mereu va fi langa tine si te va ajuta, asa ca nimeni nu va intra peste tine in apartament, trebuie sa stai linistita si sa gasesti lucruri de facut nu doar sa stai si sa te gandesti ca ar putea intra cineva peste tine, pune mereu binele in fata si gandeste pozitiv.
Da sfatul meu e bun daca ai acolo in ap calculatorul conecteazate da-i drumul la ply listul tau intra pe TPU pune intrebari, sau raspunzi la unele intrebari, du-te in bucatarie fa-ti ceva de mancare, mananca pe urma du-te in baie fa-ti un dus cald aranjeazati parul cu fenu dati cu parfum si revino la calculator apropo la ply list eu am peste 100 de melodii cred ca sunt frumoase dai klik pe ply listul meu verifical ok stai linistita
Iti multumesc! Chiar mai incurajat!
Doarunaltutilizator întreabă: