| Bianca292006 a întrebat:

Am o întrebare sa-mi iau garsoniera în chirie în Bucuresti? sau sa-mi iau propria mea garsoniera adică sa o cumpăr? o părere? având în vedere preturile am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| asmodeus10 a răspuns:

Mai bine cumpara.Asa o sa o ai pe viata, apoi mostenire pentru copii tai. Daca iei cu chirie ai dezavantajul sa o pierzi ( daca proprietarul doreste sa evacuezi mai devreme din anumite motive personale) sau sa creasca suma de catre propietar oricand.Succes!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Preferabil este sa-ti cumperi, dar asta depinde de cati bani ai deja stransi pentru depozit (sau pentru toata casa), ori mergi la banca si faci credit bancar.

| Bianca292006 explică (pentru asmodeus10):

Mersi mult de sfat!

| Goete a răspuns:

Ia-ti o autocaravana si mergi cu ea unde vrei

| minrest a răspuns:

Preturile mari nu sunt un argumet ca sa stai cu chirie, pentru ca preturile trag dupa ele chhirile in sus. Cumpara. Platind chiria, te alegi doar cu faptul ca ai o locuinta. Platind rata, te alegi si cu o proprietate. Te mariti si mai usor, chiar daca garsoniera nu va fi complet platita cand te vei marita.

| Xena20 a răspuns:

Neapărat cumpără, daca stai cu chirie nu ai niciun viitor, nu e casa ta și nu va fi niciodată. Mai bine plătești o rata decât chirie, tot cam atât plătești dar macar știi că ramane a ta.