Construieste sau cumpara o capcana, care prinde pisica vie, daca prinzi pisicile "cuminti" le dai drumul si daca prinzi "BESTIA" o duci la Cucuietii din Deal, sa nu mai vina inapoi.
Iti dau aici un Link cu un plan: http://www.kastenfalle-bauanleitung.de/......atia.html, din pacate pe germana, sper totusi sa intelegi ceva.
Pune-i niste papica otravita, insa stai undeva de sase, sa nu iti otravesti propria pisica. Daca ai putina indemanare si ceva idei, poti sa confectionezi o capcana, sau il poti ademeni in una pentru sobolani, de genul celor care ii prind vii.
Pisica sa manace gaini nu am vazut pui de gaina da su rata, pisica nu se murdareste de sange cand manca, am pisica si stiu sigur este un dihor, da pisicile prind pasari dar nu pasari mari si cinele manaca pasari, ia unul sa o pota prinde pe pisica criminala nu asi crede sa fie vreo pisica la gainile tale, si repar cotetul la gaini sa nu intre alte animale inauntru gen voliera asa avea tata la casa de la tara nu intra si nu iesea nici un animal
Nu te vad prea bine dac incerci sa il prinzi cand este incoltit sa te ti zgarieturi si muscatura la pisica incoltita mare atentie sunt periculoase pe cat sunt de mici
Ai putea sa-i dai niste carne cu niste otrava inauntru. [Sorry dar nu prea iubesc eu pisicile care mananca gaini sau pui. Astea urasc eu cel mai mult!]
La otrava ma gandeam si eu, doar o singura problema:
Sunt mai mult de 20 de pisici in jurul cartierului si nu stii cine o sa manance bucata de carne otravita, momentam am pus prin locuri in care numai el umbla, am sa incerc sa scap de el.
@romanionu Pusca am, da cum il prind sa il omor
3. cumperi un caine
4. arunci cu pietre dupa el (sadic)
5. imprumuti o pusca si incerci sa-l impusti.
Ai putea sa ii pui niste carne intr-un loc.si cand vine sa o ia.il prinzi.desigur ar trebui sa faci asta intr-un loc in care nu prea are unde sa se catzere.sau sa fuga in mai multe directii.asa il poti incolti
Stiu eu o pisica are capul mare cam cat un caine de rasalup la varstade 1, 5 luni si corpul lung peste 45-55 cm si sare gardul fara sa atinga cu gaina in gura... care stiice rasa este dau funda!