anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema cu un motan care tot mananca gaini. A inceput iarna trecuta, ies afara si vad o gaina moarta in cuibar cu carnea din jurul gatului mancata.Eu care credeam ca ii dihor...
Al doilea atac: Primavara, pe la sfarsitul lui Februarie, alt atac, exact la fel.Ataca gainile cand sunt in cuibar.Ataca asa silentios incat nu reusesc sa aud nimic.Peste vreo 2-3 ore vad un motan portocaliu-roscat pe gard cu sange in jurul gurii. Apar suspiciunile...
Nu l-am mai vazut de mult, dar de cand a fatat pisica, iar a venit...
Al treilea atac: Dimineata asta, acelasi lucru, gaina moarta in cuibar... Doar ca acum sunt sigur ca el a facut-o, altfel cum puteti explica ca la 2 minute de la atac, apare iar el prin de sange la gura...
Nu stiu ce sa fac, era sa manance si puii... Ce pot sa zic, asta nu poate fi o "pisica"...
Ce credeti ca as putea sa fac? Pana acum m-am gandit la 2 solutii:
1. Sun la Protectia Animalelor. (Stai, nu exista asa ceva in Romania...)
2. Il prind. (Am incercat, este prea rapid)
Astept sugestii pentru a scapa de acest "monstru..."

Răspuns Câştigător
| Roby67 a răspuns:

Construieste sau cumpara o capcana, care prinde pisica vie, daca prinzi pisicile "cuminti" le dai drumul si daca prinzi "BESTIA" o duci la Cucuietii din Deal, sa nu mai vina inapoi.
Iti dau aici un Link cu un plan: http://www.kastenfalle-bauanleitung.de/......atia.html, din pacate pe germana, sper totusi sa intelegi ceva.

14 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Pune-i niste papica otravita, insa stai undeva de sase, sa nu iti otravesti propria pisica. Daca ai putina indemanare si ceva idei, poti sa confectionezi o capcana, sau il poti ademeni in una pentru sobolani, de genul celor care ii prind vii.

| eugem35 a răspuns:

Pisica sa manace gaini nu am vazut pui de gaina da su rata, pisica nu se murdareste de sange cand manca, am pisica si stiu sigur este un dihor, da pisicile prind pasari dar nu pasari mari si cinele manaca pasari, ia unul sa o pota prinde pe pisica criminala nu asi crede sa fie vreo pisica la gainile tale, si repar cotetul la gaini sa nu intre alte animale inauntru gen voliera asa avea tata la casa de la tara nu intra si nu iesea nici un animal

| eugem35 a răspuns:

Nu te vad prea bine dac incerci sa il prinzi cand este incoltit sa te ti zgarieturi si muscatura la pisica incoltita mare atentie sunt periculoase pe cat sunt de mici

| madalicious a răspuns:

Ai putea sa-i dai niste carne cu niste otrava inauntru. big grin [Sorry dar nu prea iubesc eu pisicile care mananca gaini sau pui. Astea urasc eu cel mai mult!]

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La otrava ma gandeam si eu, doar o singura problema:
Sunt mai mult de 20 de pisici in jurul cartierului si nu stii cine o sa manance bucata de carne otravita, momentam am pus prin locuri in care numai el umbla, am sa incerc sa scap de el.
@romanionu Pusca am, da cum il prind sa il omorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de ajutor Robybig grin
Bine macar ca ii in germana, am cunostinte care stiu germana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa puna lipici an jurul unui bol de lapte sau an jurul unei custi care oua gaina si canad vine motanu ramane lipitpe talpi sa lamane acolo ieu am ancercat si mers...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi mai multe variante:ori pune bandă adezivă, ori stai tu de pază ori cameră de supraveghere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii dai cu pisat in ochi, ca este sarat si il ustura ochi si chiorasti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unge toate gainile cu ****

| romanionu a răspuns:

3. cumperi un caine laughing
4. arunci cu pietre dupa el (sadic)
5. imprumuti o pusca si incerci sa-l impusti.

| divinuu a răspuns:

Ai putea sa ii pui niste carne intr-un loc.si cand vine sa o ia.il prinzi.desigur ar trebui sa faci asta intr-un loc in care nu prea are unde sa se catzere.sau sa fuga in mai multe directii.asa il poti incoltihappy

| Pintoiu_Dragos_1994 a răspuns:

Stiu eu o pisica are capul mare cam cat un caine de rasalup la varstade 1, 5 luni si corpul lung peste 45-55 cm si sare gardul fara sa atinga cu gaina in gura... care stiice rasa este dau funda!