| kmidodo a întrebat:

Am o mare problema...Vecinii mei au facut dezinsectie in casele lor si eu m-am trezit cu gandacii lor la mine in bucatarie.Am folosit spray impotriva lor dar nu am reusit sa-i starpesc.Are cineva o idee ca sa folosesc sa scap de ei? Stau la parter.

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Capcanele sint cele mai bune,nu dau gres niciodata, nu sint toxice, nu trebuie sa te feresti nicicum, le poti pune chiar si intre alimente, sau oriunde doresti tu.Sint capcane care atrag acesti gindaci care ii cheama la masa si de fapt este un adeziv in care acestia vor ramine imobilizati.Nu scapa nimic de la mare la mic si mor acolo.Cind capcana se umple o arunci si pui alta pina cind vezi ca nu se mai prind gindaci in ea. Poti pune mai multe in diverse locuri.Am vazut oameni care dupa ce se umpleau scoateau gindacii de acolo si o refolosea tot pe aia.Dar cind scoatea gindacii morti de acolo le ramineau acolo picioarele, deci se rup nu mai pot fi scosi de acolo intregi.Asta asa sa ai idee cam despre ce este vorba.Garantat scapai de gindaci, daca ii si stopezi sa mai migreze la tine.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar o dezinsectie si la tine.
Dar cel mai bine ar fi sa se faca in tot blocul, plus subsol. Altfel vor migra de la un apartament la altul. Si cum stai la parter, nu vei scapa de ei daca nu faceti si subsolul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capcanele de care spune @relian, va atrage tot mai multi, toti din bloc vor veni la tine. In plus, ai grija sa repeti dezinsectia pentru ca ouale nu sint afectate de nici o solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la o fitofarmacie si cere o fiola regis, spune-i vanzatorului pentru ce iti trebuie dar trebuie sa urmezi indicatiile ca daca pui mai multe fiole sau mai multa apa nu faci nimic, nu e scump

| morena90 a răspuns:

Este un praf foarte bun...