Pai ai putea sa iti creezi cu bani putini, nu neaparat multi bani o curte cat de cat primitoare... daca iti place plantele si spatile verzi ai putea sa iti creezi astfel de spatii in propia ta curte.Nu pot spune mai mult deoarece nu cunosc curtea (marimea)locul si aspectu.
Atata timp cat e curat eu cred ca nu prea conteaza cum arata casa sau curtea.Si in plus cine vine, vine la tine nu sa vada casa.Iar cainele il poti lega si ii dai un os mare(chestia cu osul o folosesc si eu cand latra si merge). Stiu ca prima impresie conteaza asa ca aranjeaza ce poti.
Buna.curatenia se rezolva in cateva zile (poate cu ajutorul cuiva)iar catelusul poti sa-l inchizi in curtea din spate, sau sa-l legi.Si OrangeJuiceare dreptate cine vine, vine la tine nu sa vada casapup:*
Buna!
1)Curatenie.Intr-o zi incerci impreuna cu membrii familiei sa faci curatenie in curte ca tot e primavara, un fel de curatenie de primavara.Nu trebuie sa fie perfect ci doar ordine.
2)Cainele respectiv daca nu este al tau stapanul sau ar trebui sa il lege.
3) Prietenii adevarati nu sunt interesati de starea ta financiara sau de aceste aspecte care tin de estetica(dar e frumos si sanatos pentru tine sa fie curatenie si ordine).
Sper ca te-am ajutatByee!
Numepublicuserneim întreabă: