Normal ar fi sa vina cei de la RAJA si sa il schimbe. este datoria lor sa faca asta. sa nu ii dai cu poxipol pentru ca este posibil sa se interpreteze ca intentionat l-ai spart sau mai stiu eu ce. te astepti la orice din partea lor eu de exemplu am fost pus sa il duc la verificare de doua ori intr-un an. apometru pus si sigilat de ei. ba chiar verificarile au fost facute pe banii mei deci cel mai bine anunta-i. parerea mea.
Apometrul este proprietatea regiei de apa, insa din pacate obligatia de a-l proteja de inghet nu revine proprietarului, ci beneficiarului. Cei de la RAJA il vor schimba, insa pe cheltuiala ta. Poti eventual sa te intelegi cu ei, sa il dea defect.
@akka4 - legal nu te poate obliga nimeni sa duci apometrul la verificat. Trebuia sa te adresezi ANPC-ului, desi nu inteleg cum te-au putut pune sa il duci (te-au amenintat? te-au santajat? ca o hartie oficiala in acest sens ma indoiesc ca ai primit).
Trebuie sa-i suni si sa platesti o taxa pentru a-l inlocui.
Nu acoperi tu crapatura de unul singur, caci la vreun control, ai putea iesi prost.Te-ar putea acuza de modificari.
Da ai dreptate... sa vad acum cand or veni astia de la raja ca, cica, inca nu pot veni...