Întrebare recomandată | Sigri a întrebat:

Am o problema cu o centrala Immergas Eolo star. Azi dimineata au aparut erorile 11 si 3. Care ar putea fi cauza? Multumesc!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ventilatorul functioneaza, cauza este defectarea presostatului de gaze arse, obturarea tubului venturi sau a furtunasului de subpresiune care leaga presostatul de gaze arese cu ventilatorul (de cele mai multe ori de o picatura de apa datorata condensului ca rezultat al gazelor arse). E posibila si o fisura a acestui furtun.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In instructiunile de folosire ai acolo un tabel cu anumite situatii ivite la centrala.Vezi acolo.Dar functioneaza in continuare?

| mihai69 a răspuns:

Eroarea 11 înseamnă = Defecţiune presostat gaze arse.
http://imoca.ro/......r-24-3.pdf
Cheamă urgent un tehnician autorizat!

| ovidiufarfui17 a răspuns (pentru mihai69):

Salut tuturos, sper sa fie înteles am o centrala immergas eolo star cred ca 2015 si am eroarea 11 verificat ventilatorul pe direct este ok, presostatul pare ok am suflat pe el si ar fi ok. Eroarea 11 nu dă drumu la centrala nici pe apa nici pe caldura, presiune apa am. Desfacut placa am masurat ceva condesatori si sunt ok, am un releu ce nu se cupleaza si duc firele la ventilator. Mai stiți vreo sugestie ceva? Va astept cu mare drag orice idee. Mulțumesc.

| K0sti a răspuns:

Scrie in manualul de utilizare, in general!

| Sigri explică:

Problema a fost la ventilator, s-a rezolvat. Va multumesc tuturor!

| Salontanul a răspuns (pentru Sigri):

Multumesc si eu!