Vrei sa arati ca ai pusca sau ce? Din ce ai scris asta se pare ca doresti, sa arati ca ai o pusca mai ales ca dai si modelul, de parca interesa pe cineva pusca ta.Si daca omori acele vrabii ce rezolvi? Vin altele ca doar nu alea sint toate vrabiile din lume, le omori si gata ai scapat de ele.Si nu am auzit ca vrabiile ar distruge gradini, ce iti rupe garul, iti ara prin gradina ce iti face de spui cati distruge gradina? Ce mai oameni frate.
Nu vreau sa arat ca am pusca.
Am dat modelul ac sa vada cunoscatorii ce vreau sa cumpar(momentan nu am nici o pusca).
Si da vrabiile distrug grdina prin ruperea mugurilor si florilor plantelor. Este posibil sa vina altele dar pusca este o investitie pe termen lung.
Nici cainele nici pisicile nu isi fac treaba.
Vrabiile stau nesthingherite pe langa ele.
Pana la pusca poti incerca si cu o prastie. E mai ieftina ca investitie si munitia e gratis
Omule, este ilegal sa faci astfel de lucruri. Armele de airsoft se folosesc DOAR pe teren special amenajat unde poti trage DOAR dupa persoane cu echipament si ochelari.
Salut Andrei,
Cred ca am o solutie mai simpla si ceva mai ieftina pentru problema ta.
Daca apelezi la o pusca sau prastie, va trebui sa iti asumi si rolul de vanator, pentru ca imi imaginez ca sunt zeci sau chiar sute de vrabii in zona ta. Ma gandesc ca n-ai vrea sa stai toata ziua la panda dupa pasari, ar fi destul de obositor...
Daca instalezi o plasa contra pasarilor in jurul pomilor, deasupra straturilor de legume sau a arbustilor, le limitezi din start accesul.
Iti las mai jos si un link spre un magazin online ce comercializeaza astfel de produse:
http://www.verdon.ro/......pasarilor/