Formatiune lemnoasa care infloreste, esti sigur? Dupa cum descrii ar fi un cancer, dar nu cred ca infloreste, dar de zici tu asa o fi.
Era bun sa poti avea o poza sa vedem.Nu am vazut niciodata la maces ceea ce descrii tu, si crede-ma am vazut macesi cit n-a vazut nimeni
Spui nu gasesti pe google despre bolile macesurlui? Nu cred, trebuie sa stii sa cauti, vorba cuiva pe aici.Deci google nu se lauda,el iti aduce ce tu cauti,trebuie sa stii ce cauti.
Uite cateva boli ale macesului :Fainarea,Rugina,Putregaiul cenusiu,Mucegaiul macesului, Patarea neagra, Cancerul trandafirului etc.
Asta numa asa cit am dat clik pe google
Cancer nu este pentru ca nu se manifesta asa cum ai descris tu. Poate o fi ceva planta parazita.
Ai auzit sau vazut vreodata Visc? Este o planta parazita, dar paraziteza in general arborii, la maces nu am vazut asa ceva niciodata si nici la pomii fructiferi.
Visc este ala ce puneau sau poate inca mai pun oamenii prin case de craciun, paraziteaza arborii foiosi.Altceva nu stiu ce sa fie.Viscu apare asa ca o ramificatie ce creste pe ramura arborilor, dar este tot timpul verde si face flori albe si fructe albe ca niste bobite, asa apare.
Deci baga o poza ceva, fa poza, uite mai facut curios, deci fa o poza clara si arata sa vedem.