| Twilightthevampires a întrebat:

Am pus- o de oaie si am nevoie urgenta de niste informatii : am dat jos robinetu de la calorifer ca nu puteam sa dau mai incet sau mai tare caldura si acum sa incalzit tare (ca si cand e maxim ) si nu se mai raceste dupa ce am pus la loc robinetul si l-am stins.ce sa fac ca e urgent... fara mecanici si alte persoane care sa intre in casa. nimeni nu trebuie sa intre acum in casa la minehappydau funda dar ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Uita-te bine la robinet, si fugi la un magazin de instalatii sa cumperi altul la fel, caci cel pe care il ai acum, e stricat.

7 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Verifica ca rozeta sau cum sa-i zic eu as fie pusa pe axul acela de la robinet si ca nu se invarte in gol. Daca e din acela cu termostat incearca sa il pui cam in aceeasi pozitie din care l-ai dat jos. Mai mult nu stiu ce sa zic eu stiu practic.

| Ramona000 a răspuns:

Daca e din acela cu termostat incearca sa il pui cam in aceeasi pozitie din care l-ai dat jos

| Xennofull a răspuns:

Astepta ceva ore pune robinetul exact cum era si vezi daca si-a revenit.

| Ozgean07 a răspuns:

Mai bine incerci sa il golesti (caloriferul) si nu o sa mai fie cald.

| KodrutZ a răspuns (pentru Ozgean07):

Banuiesc ca e in sistem centralizat si nu pe centrala... deci nu are cum sa opreasca caldura la tot blocul si sa goleasca coloana de apa. De fapt are cum, dar costa citeva sute de lei...

| Ozgean07 a răspuns (pentru KodrutZ):

Credeam ca esti la casa eu sunt si de aia ziceam din putina exp.

| KodrutZ a răspuns (pentru Ozgean07):

Case in sistem centralizat... cred ca una la 1000.