| Fannebullet a întrebat:

Am și eu o întrebare și sper să mă ajute cineva, mi-a rămas aproape 20 de baxuri de polistiren de 5 cm și aș dori să știu dacă îl pot folosi în loc de vată de sticlă între crinzi, și dacă se poate să îmi spuneți avantajele și dezavantajele, mulțumesc anticipat!

5 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Bineînțeles ca il poti folosi. Avantaje: il ai deja si nu il arunci.
Dezavantaje: vei lucra ceva mai greu cu el, ca nu ia perfect forma spatiului dintre grinzi. Ca sa inchida perfect trebuie sa ii mai ajustezi dimensiunile sau sa completezi cu spuma poliuretanica, de exemplu. Si poti alterna straturile: vata, polistiren, vata.

| darrio2007 a răspuns:

Da, se poate folosi. Este izolant termic.
Si vorba lui dan, daca este ignifug foloseste-l.
Daca nu, il poti returna daca mai ai actele cu care l-ai cumparat si cumperi altceva.

| dullcat a răspuns:

Buna.Raspunsul e clar nu! Exista motive foarte intemeiate pentru care fiecare element de constructie are sistem propriu de termoizolare.Cauta Marius Soflete pe YouTube si informeaza-te.

| relian a răspuns:

Intre crinzi, de fapt alea se numesc Grinzi deci cu g nu cu c.

Poti sa le folosesti unde doresti tu. Avantaj esate ca izoleaza termic, dezavantaj, daca ai acolo soareci, sobolani, s-ar putea sa gaseti polistirenul ala macinat laughing

| dan6788 a răspuns:

Incearca cu o bucatica daca ia foc usor de la bricheta. Daca arde poti sa-l dai cadou la dusmani.