anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un aragaz mai vechi un pic (1995-1999) si nu arde bine, e flacara slaba, am incercat toate duzele posibile, e racordat la reteaua blocului, ma ajutati, va rog!

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Vechimea nu conteaza, mama mea gateste pe acelasi aragaz de cand ma stiu eu.
Intreba prima data vecinii, s-ar putea sa fie probleme de presiune in retea. Daca la ei e in regula iar tu ai schimbat duzele, nu iti ramane decat sa reglezi "aerul". Debitul de aer se regleaza cu ajutorul "bratarilor" de pe fiecare arzator. Fiecare bratara are cate un surub de strangere, odata destrans bratara va culisa in sus si in jos. Nu ramane decat sa gasesti pozitia ideala a acestora, dar crede-ma ca e destul de greu pentru un incepator.

| adriangabor92 a răspuns:

Du-te cu el la reciclare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Try forum.softpedia.com
Nu cred ca o sa gasesti aici un raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ati primit un raspuns de la -regis -...
Eu cred ca problema este alta, poate vreti sa spuneti ca flacara nu are " putere ". Acest lucru este constatat si de mine, desi in facutura de gaze scrie ca primim gaz " bun ". ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

,, regis'' a dat un raspuns bun iar ca sa maresti gaurica duzelor iti vei afuma vasele de gatit.

| Byuska a răspuns:

Ori gazu ai de vina ori trebuie curatat cum sa zic curatat pe acolo pe la butoane ca asa o patit si mama si lo curat o cunostinta de a noastra