| stillhartu a întrebat:

Am un desen pe un carton subtire A0. Si as vrea sa mi-l pun pe perete insa camera mea e data cu var si scotchul nu tine cartonul. Se dezlipeste foarte repede. Am incercat cu mai multe tipuri de banda adeziva dar nu functioneaza. Cu ce l-as putea lipi pe perete?

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pioneze, benzi de burete dublu-adeziv, ori ii pui sipci sus si jos si il agati cu un snur, ca pe un tablou.
Spor!

| YLLL a răspuns:

Cu picătura .super glue
Sau baţi un cui. unde agheţi desenul.happy

Bafta:*

| MissCamelia a răspuns:

Ori cu cuie, oric u super glue

| adeana a răspuns:

Banda dublu adeziva cu putin burete cred ca ti-ar fi de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pioneze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce, totusi, nu il tiplezi mai intai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, exista un material in pachete plate, asemanatoare cu plastilina si are rolul unei paste de lipit (deci la aspect este plata - asemanatoare cu plastilina foarte fina sau chiar cu guma de mestecat deja mestecata), dupa ce iei cate putin din pasta in mana se framanta cam 1 minut intre doua degete si se lipeste pe spatele desenului tau, iei alta bucata si mai aplici intr-un loc, vezi tu de cate locuri e nevoie
uite cum arata ca sa stii ce sa cauti PATE-A-COLLER http://images.google.com/......tp?/imgres

| purpleand a răspuns:

Cred ca ar trebui sa incerci o banda dublu-adeziva (daca nu ai incercat cumva) thinking altfel.nu stiu alta solutie.decat daca ii faci o mica gaura desenului si il ageti intr-un cui pe perete...ar fi cea mai usoara solutie.si.nu prea cred ca s-ar distruge desenul...happy