Actelicul nu este pentru asa ceva, stimabile Artur!
Boala de care spune colegul Mircea este -focul baterian -care se trateaza cu produse pe baza de cupru.
Eu iti recomand CHAMPION 50WP care este un fungicid si care este SPECIAL pentru focul bacterian la mar! ( in compozitie are hidroxid de cupru )
Măi mg, te cam bâlbâi, limba române e destul de grea pentru tine, de curiozitate eşti cumva mexican? Apropo de 'idiot', tu te-ai uitat vreodată în oglindă?
După înalta ta părere crezi că există o singură soluţie universal valabilă? Vezi că stâlceşti şi denumirea produsului şi nu de alta dar o să te dea firma în judecată.
Limbajul tău suburban mă face să întrezăresc înalta ta pregătire şi cultură. Eu nu o să mă cobor la nivelul tău pentru că sunt sigur că dacă am fi faţă în faţă, nu ţi-ai permite să discuţi aşa.
Sunt curios cine o să fie suspendat, după felul cum vorbeşti, am o vagă bănuială.
Tu ai inventat o denumire : '' Actetelicul '', denumirea corectă este Actellic, la asta m-am referit, plus felul cum jonglezi cu limba română în rest.
Nu este cazul sa repet ce-am scris mai sus, ramine cum am stabilit. Se vede ca stai prost cu logica si limba romana! Denumirea este scrisa corect! mai citeste, dar pe litere ca pentru nivelul tau! Asa ca glumele tale de coltul blocului cu firma care ma da in judecata sint absolut penibile.
Da, parerea mea este " inalta " si documentata!
Boala de care face vorbire colegul este din categoria " fainarii " si ce-am recomandat eu este o solutie cu spectru larg, printre cele mai eficiente.
Ce-ai recomandat tu este din categoria insecticidelor, deci fara legatura cu boala prezenta.
Asa ca daca nu sti despre ce vorbesti si n-ai notiuni te poti abtine si nu-mi mai cataloga mie raspunsurile. Asa ca ai reusit sa fi iarasi penibil.
Despre limbajul meu ...este tot cea ce meriti TU atita timp cit iti permiti sa-ti bati joc de un raspuns corect, de mine si de cei care mai citesc si cauta o rezolvare la problema lor.
In mod normal, pentru faptul ca ti-ai batut joc atit de mine cit si de seriozitatea subiectului dar si de tot forumul prin atitudinea ta de frustrat, meritai suspendat!
In concluzie cauta sa nu intervi cind nu te pricepi sau n-ai date suficiente.
Ca fapt divers si numai pentru cultura ta generala, cu acest CHAMPION fac si eu tratamente la ce am prin gradina, deci eu n-am dat informatii de pe net ci din experienta!
Iar daca vorbesti de limba romana, actelicul nu " se gasesc " ci " se gaseste "...
Felul in care vorbesc / scriu este cel cerut de interlocutor!
Atita timp cit interlocutorul nu numai ca spune prostii dar se si poarta ca atare, acesta este rezultatul.
In definitiv prin prostia ta de a ma provoca, ai reusit sa deturnezi sensul si logica unui intrebari. Asta nu dovedeste inteligenta.
Ai incercat sa o " dai in diverse " ...ai reusit asa ca s-a ales praful de tot. TU si mai sint citiva pe aici si acest TPU se va traduce prin " Topicul de Pe Urma ".
Acum nu-mi ramine decit sa sterg intrebarea lui Mircea...
Numai pentru placerea ta am modificat numele actelicului dar tot cu un -L- si nu doi -L- caci indiferent cum scriu cunoscatorii stiu ca este acel INSECTICID si nu FUNGICID!
georgy_7464 întreabă: