Da ba asa este si eu am vazut-o... culmea tot neagra dar se ducea la baie (cred ca facea pe ea ca era grabita)
Eu zic sa mai astepti sa vezi daca se mai intampla ceva dar, eu zic sa incerci sa ramai cu cineva in casa sau nu lasa sa ramana cineva singur in casa, pentru. ca totusi nu sti niciodata ce a fost, depine sa stii ca spiritele exista, aceste ''fenomene'' pot fi de la spirite care sunt nelinistite sa stii ca pe mine ma paseoneaza chestiile astea, desi nu am patit niciodata asa ceva, eu totusi zic sa mai astepti sa vezi ce se va intampla.Inca o intrebare a murit cineva din familia ta recent? sau o persoana apropiata de cineva din casa? sau ceva vecini cu care tu sau alti membri ai familiei voastre va intelegeati bine? dar. poate fi si un spirit care vrea raul vostru. Poate ai avut tu sau cineva din familia ta cineva cu cine nu va intelegati prea bine si care acum nu mai este printre noi...sa sti ca se zice ca cineva cine a murit timp de 40 de zile vine si viziteaza pe prietenii de pe pamant. Daca se intampla ceva sa ne spui sau eu zic sa cauti un om ce se ocupa de asta si eu ma ocup, dar nu am o varsta asa de inaintata, mai astepta
De unde sti ca e satan poate e o fantoma, un spirit nelinistit care isi cauta odihna si e prin in lumea asta si in orice caz cauta sa faci sfestanie ca e foarte buna o sa vezi ca dupa nu o sa mai vezi nimic am trecut si eu prin experiente din astea car vrea sa stie sa imi dea un mesaj pe pm
Vad ca ultimul post. A fost din iunie 2011. Sa stii ca nu esti singura care a patit chestii de genul asta. Ma intreb ce varsta ai. Eu am patit-o de multe ori. O sa mai ai parte de intamplari asemanatoare. Mai ales cand o sa ramai singura. Uneori si ziua, dar mai mult noaptea. Daca vrei sa vb mai multe pe tema asta. Lasa un post. Sunt multe chestii care te pot speria. Dar trebui sa inveti sa le controlezi. Pana atunci.Ai grija de tine.
Michaela89 întreabă: