Ma tem ca da deoarece acoperisul este propietate comuna. Poti sa-ti pui antena la balcon si sa o orientezi spre sud. Asa nu vei mai avea probleme cu asociatia de locatari si vei avea si satelit.
Antenele tind sa gaureasca stratul de izolatie de pe bloc. Celor de la ultimul etaj nu le convine pentru ca la ei urmeaza sa ploua, iar celorlalti pentru ca tocmai au platit izolatia acoperisului. Dar daca esti la etajul 8 nu ar trebui sa ai probleme cu antena. Functioneaza ea si la cei de la etajul 4
Mai poti face ceva. Cu un stalp mai lung poti sa ajungi deasupra acoperisului, dar stalpul sa fie fixat pe peretele lateral al blocul, adica peretele apartamentului tau. In felul asta scapi de idioti, ca altfel nu pot sa ii numesc.
Acoperisul este propietate comuna desi cand te ploua tot tu platesti ca pe cel de la etajul 1 nu-l intereseaza desi e propietar. Si eu locuiesc la ultimul etaj dar mi-am pus antena in balcon. Iti recomand sa o pui in balcon si nu pe marginea acestuia pentru ca asa o poti curata mai usor si este mai protejata.
Incearca sa vorbesti cu vecinii tai, daca acestia sunt de acord asociatia nu va avea ce zice. Pune-i sa semneze ca iti dau voie si problema e ca si rezolvata.