| lilyakul a întrebat:

Apartament in Bucuresti sau casa langa Bucuresti (gen Buftea, Otopeni, Popesti, Pantelimon etc.), rog daca se poate si ceva argumente PRO si CONTRA
Decizia este pentru o famile (2 adulti si un bebelus)
Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca iti permiti transportul atunci casa

| Mihaela1964 a răspuns:

Casa: spatiu generos, aer curat, loc de parcare vesnic liber, gradina de zarvavat eco.Dezavantaje: costuri de intretinere mult mai mari decat la un apartament, costuri de reparatii, autoturismul prorpietate este strict necesar, chiar 2, distanta mare fata de spital(aveti copil mic),gradinita buna,scoala.
Apartamentul: caldura uniforma in toate camerele,costuri mai mici la intretinere, distanta mica fata de :serviciu, scoala, medic, supermarket, prieteni.
Dezavantaje: Vecini insuportabili, poluare, spatiu locuibil limitat.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Ti-am trimis un mesaj

| panther2007 a răspuns:

Interesanta intrebare
Daca ai masina si posibilitatea sa circuli cu ea zilnic, atunci o casa pe langa Bucuresti ti-ar fi extrem de buna
Ai avea un spatiu util mai mare pentru cei 2 adulti si pentru bebelus, pe langa asta ai mai avea si o curte.
Avantajele ce le are o casa sunt urmatoarele:
Spatiu util mult mai mare
Spatiu de joaca pentru copil(asta daca are curte)
Costuri de intretinere mult mai mici
Singurul lucru contra este distanta fata de oras, dar daca ai masina e ok
Acum sa vorbim si despre apartament
Un apartament cu 3 camere costa peste 50.000 de euro(cam asta ar fi apartamentul recomandat)
Costurile de intretinere vor fi mult mai mari fata de o casa la curte(cu toate ca daca iei un apartament nou costurile de intretinere vor fi mai mici)
Lipsa locului de parcare(in cazul in care nu il ai deja asigurat)
Acum desigur totul depinde de fiecare in parte in functie de ce doreste.
Insa eu unu personal mi-as achizitiona o casa sau mi-as construi-o singur, dar nu in zonele mentionate de tine, as alege zonele 1 Decembrie, Militari.

Totusi daca optezi pentru un apartament iti dau un sfat
Alege sa cumperi ceva nou deja cu toate utilitatiile necesare(gresie, faianta, termopane, parchet centrala termica) si ca zona incearca sa te feresti cat poti de mult de Dumitrie Leonida(blocurile construite acolo nu sunt tocmai ce pare, lumea se vaita de structura lor proasta)
Ti-as recomanda ca zone:
Militari
Titan

P.S Nu fa prostia sa cumperi la mansarda sau la demisol

| niculita4tpu a răspuns:

Uite un articol pe tema asta: http://www.csid.ro/......e-3514816/

Daca iei in afara orasului tine cont si cat te costa benzina, zilnic, sa ajungi la munca. Ca sa testezi ce este mai ieftin, iti recomand sa intri pe http://gimo.ro/ Are oferte imobiliare din toata tara: apartamente noi, vechi, terenuri etc. Succes!