Noi am luat aragazul pe gaz și cuptorul electric, pentru că aragazul îl folosim zilnic, gazul e ok și e mai ieftin. In schimb, la cuptor face prăjituri și pizza și tot felul de alte mâncăruri, unde am pretenția să se coaca uniform, să crească aluatul, sa nu se ardă pe o parte, sa nu fie nevoie să întorc tava la jumătatea timpului etc. Pentru aragaz nu avem alta pretenție, decât să meargă bine și ieftin, ceea ce se și întâmplă. Gândește-te care e cea mai mare nevoie și cântărește avantajele și dezavantajele.
Curentul e scump de fel, doar daca stai singur in casa si nu vrei familie poti pune pe curent costurile sant mici la 1 persoana. Dar caldura macar sa fie pe gaz iarna e bun asa
Curentul e scump. sa vezi ce factura faina primesti daca iti iei aragaz pe curent (cu plita ceramica). Mai bine pe gaz. Daca aragazul e de calitate isi va face treaba. Conteaza mai mult cel care gateste, daca are mana buna. Conteaza mai putin aragazul daca nu il vei folosi decat o data pe saptamana si in rest mananci in oras sau pe unde apuci.
Cuptor electric, plita cu inductie.
Avantaje: viteza, reglaje precise, oale curate pe exterior
Dezavantaj: curentul e mai scump.
LisaZafre întreabă: