| TonyMotola a întrebat:

Are ceva daca spal vasele si tacamurile cu clor sau cu soda?

8 răspunsuri:
| Yuji a răspuns:

Nu, pana la acid sulfuric mai ai.

| Enma a răspuns:

Da are vasele tale nu sunt wc... si nici haine sa le bagi in clor vrei sa le albesti sau ce?

| Amy a răspuns:

Cu soda nu cred ca are, dar cu clor... da laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar foloseste manusi macar

| alessia5158 a răspuns:

Clorul nu degreseaza, doar dezinfecteaza. Clorul, cica, are potential cancerigen. Atat clorul cat si carbonatul de sodiu (soda de rufe ) au o remanenta mare pe obiecte si din acest motiv nu se mai folosesc ca atare!( indepartarea lor necesita clatire abundenta si repetata ). Nici macar in procedurile de igienizare si dezinfectie a utilajelor, spatiilor din industria alimentara NU se mai folosesc ca atare ci doar in amestecuri cu o anumita concentratie de clor sau de carbonat de calciu. Asa ca, fa bine si renunta a le mai folosi!

| TonyMotola explică:

Sa apucat mama sa le puna pe toate intr-o cratita mare cu apa si a pus detergent si clor ca sa le abeasca si m-am contrazis cu ea ca nu e bine sa le speli nici cu clor si nici cu soda pentru ca afecteaza starea de sanatate dar nu ma credea si am ajuns sa pun aceasta intrebare banala.
Oricum multumesc mult de sfaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ceva eu folosesc decit odata pe luna, am o oala de 20 de litrii in care-mi bag toata vesela si tacimurile iar in apa din oala pun soda si clor, in rest cu detergent obisnuit pentru vase

| aurica_4849 a răspuns:

Daca le clatesti ffffff bine e ok

Întrebări similare