| afrodita17 a întrebat:

Are cineva perdele de voal? daca da, cum le spalati? ...eu mi-am cumparat acum 3 luni una, si nu stiu cum s-o spal... mi-e frica daca o bag la masina de spalat caci ma gandesc ca se distruge...

Răspuns Câştigător
| leluc a răspuns:

Eu le spal la masina. Am in dormitor perdele din voal si se comporta foarte bine la masina.

10 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Daca ai o masina automata cu program pentru perdele le poti spala fara grija.
Le poti spala si manual cu apa calduta si detergent.

Bula
| Bula a răspuns:

Eu mi le impaturesc lejer, le asez uniform in fundul tamburului (sa nu se desfaca si sa se agate spre marginea din exterior), dau o simpla spalare, cu apa de 30 grade. Depinde si de material.

| psiholoaga a răspuns:

Si eu am perdele de voal. Cand le-am luat tanti de acolo a zis sa le impaturesc (pe culori, ca am vreo 3), le pun intr-un saculet de tifon si le spal la masina, la program lejer, cu apa rece. Nu dau stoarcere si nu le calc.

| borsec a răspuns:

La masina de spalat, se spala foarte bine

| miry a răspuns:

Daca vrei tu le poti spala manual, dar nu-i o problema daca le speli la masina automata programezi un program lejer si o temperatura mai mica

lolita
| lolita a răspuns:

La masina de spalat dar cu apa rece deoarece in apa calda li se strica forma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le spal la masina de spalat cu un program mai lejer se spala fata probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Magazinul Elegant Perdele cu o vechime de 15 ani in domeniul perdelelor situat in calea dorobantilor nr 53-57,va ofera o gama de servicii privind curatarea perdelelor si draperiilor dumneavoastra .
Procedeul consta in deplasarea la domiciliul dumneavoastra ,preluarea perdelelor/draperiilor de pe galerii, spalarea ,curatarea, calcarea si instalarea acestora la finalul procesului de curatare . Demontajul, montajul si transportul gratuit .
pret 3.5 ron/m2(patrat) perdea
relatii la telefon 021.212.48.09 sau 0746116775

| nicoleta_5825 a răspuns:

Perdelele de voal de preferinta, se spala foarte sigur si eficient la mana, adica intr-un lighian, si nu trebuie stoarse foarte mult.

| lucyana220 a răspuns:

Cel mai bine se spala manual, le pui la inmuiat si le speli prin apasare fara frecare si nu le storci, le pui intr-un tifon pentru a se scurge, asa nu isi pierd nici forma si nici nu se botesc