Eu le spal la masina. Am in dormitor perdele din voal si se comporta foarte bine la masina.
Daca ai o masina automata cu program pentru perdele le poti spala fara grija.
Le poti spala si manual cu apa calduta si detergent.
Eu mi le impaturesc lejer, le asez uniform in fundul tamburului (sa nu se desfaca si sa se agate spre marginea din exterior), dau o simpla spalare, cu apa de 30 grade. Depinde si de material.
Si eu am perdele de voal. Cand le-am luat tanti de acolo a zis sa le impaturesc (pe culori, ca am vreo 3), le pun intr-un saculet de tifon si le spal la masina, la program lejer, cu apa rece. Nu dau stoarcere si nu le calc.
Daca vrei tu le poti spala manual, dar nu-i o problema daca le speli la masina automata programezi un program lejer si o temperatura mai mica
Magazinul Elegant Perdele cu o vechime de 15 ani in domeniul perdelelor situat in calea dorobantilor nr 53-57,va ofera o gama de servicii privind curatarea perdelelor si draperiilor dumneavoastra .
Procedeul consta in deplasarea la domiciliul dumneavoastra ,preluarea perdelelor/draperiilor de pe galerii, spalarea ,curatarea, calcarea si instalarea acestora la finalul procesului de curatare . Demontajul, montajul si transportul gratuit .
pret 3.5 ron/m2(patrat) perdea
relatii la telefon 021.212.48.09 sau 0746116775
Perdelele de voal de preferinta, se spala foarte sigur si eficient la mana, adica intr-un lighian, si nu trebuie stoarse foarte mult.
Cel mai bine se spala manual, le pui la inmuiat si le speli prin apasare fara frecare si nu le storci, le pui intr-un tifon pentru a se scurge, asa nu isi pierd nici forma si nici nu se botesc