Sint ok dar trebuie sa faci calcule sa vezi cit te duce o structura de metal.Ce te costa mult sit stilpii de resitenta care nu stiu daca costa mai mult decit de ai pune cu beton. Asta tu trebuie sa vezi.Restu dupa ce faci un schelt metalic destul de sanatos peretii ii faci tot din metal din profile de tabla plachezi pe exterior cu stiu si eu ce bani ai apoi izolezi la fel cu vata sau alte izolatoare, polistirent etc si apoi in interior pui rigips. Iara prin acei pereti tragi cabluri, conducte de apa si ce mai ai nevoie.Asta se poate face atit la o structura de beton cit si una metalica.Problema daca o izolezi cu vata cel mai ieftin vei avea problemecu insectele mai ales cu furnicile. Daca o izolezi cu spuma poliuretanica atunci este f ok nu vei avea problemecu insecte si nici cu temeperaturi mari sau scazute.Dar nu stiu daca pe acolo se sufla pereti ori tavanu cu spuma.Nu sa cumperi tu placi din alea deja facute, vorbesc sa sufli cu sparay dintr-o butelie mare spuma pe pereti de o anumita grosime. Poti face si cu lemn dupa ce ai structura de metal sau beton.In orice situatie fa mai intai calcule, materiale ceti trebuie, cit costa si manopera cit costa daca nu o faci tu. Unde sint eu se fac case pe schlet de lemn sau beton, iata restul ori lemn ori profile de tabla cum am zis, izolatie si rigips.La o astfel de casa cel mai mult conteaza izolatia.Structura metalica la casa nu se foloseste caeste scumpa. Daca ai bani sau din calcule reiese ca e maiieftin asa atunci nu vad ce problemasa fie.Alte info ce sa zic structura trebuie prinsa bine in beton, deci trebuie sa ai o fundatie buna si asta o poti face si tu, ma refer la casadaca ai indeminare cit de cit.Nu mai ai nevoie de mesteri, zidari etc.Profilele sint drepte dci totul va iesi cit se poate la nivel.Eu personal prefer structura din beton.Dar uite sa iti zic ceva blocurile alea inalte din america sau de mai stiu eu unde asa sint facute pe structura de metal.Au niste profile imense din metal si de ele sint prinse restul.Dar ei am vazut au izolat si aceste profile de metal, au izolat cu vata macinata amestecata cu nu stiu ceva ciment si apoi sufat pe metal.Nici dupa 100 de ani nu au ruginit zici ca sint noi daca dai la o parte acea izolatie.Dar in cazul unei case merge asa vopsite.Sau va trebui sa izolzi si structutura mai ales cea interioara daca nu izolezi peretii interiori.Peretii interiori ii poti lasaneizolati sa iesi mai ieftin, insa daca stilpul ala de metal intra direct in contact cu peretele de rigips atunci face condens si de aia se izoleaza. Poti izola cu vata ca sint saltele de vata si sa pui in jurul stilpului.In rest floare la ureche.Bani sa ai pentru materiale. Tavanul la fel il poti face din profile de lemn ca is mai ieftine peste care pui rigipsiara deasupra izolezi cu vata sau polistiren.Ori poti pune la fel profile ceva mai subitiri decit stilpii peste pui tabla si apoi beton.Sint destule metode fctie de ce bani ai.Totul e ste sa pui pe hirtie mai multe planuri sa faci calcule si ce bani ai si dupa alegi ce este convenabil pentru tine. Spor la treaba