| nastasemioaramarilena a întrebat:

As dori sa-mi puteti spune, cat de buna este fibra de sticla in acoperirea unui solar sau sera de legume.

6 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Am vazut in revista casa de vacanta - special decoruri cu lemn- un lucru interesant
de la sticlele goale de apa minerala a fost taiat fundul si insirate pe betze si sirurile puse unul langa altul asezate in rama peretilor de la solar
este o idee super - nu te costa nimic si rezista infinit in timp si la intemperii

| eugem35 a răspuns:

Nu ca trebuie sa treaca lumina prin ele, foloseste policarbonat este ideal

| onasis1961 a răspuns:

Nu stiu la te referi cand spui fibra de sticla? Poate te referi la POLICARBONAT care intr-adevar este foarte bun pentru a acoperi cu el pentru ca are foarte mute proprietati este destul de acceptabil ca pret si se gaseste in majoritatea magazinelor de profil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este buna. Te referi poate la policarbonatul incolor, care este excelent pentru constructia unei sere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te referi la panouri din fibra de sticla ondulate, transparente (evident pentru. sera) sau semitransparenta.
Genul de panouri care se folosesc la acoperit trease, foisoare, etc., daca sunt bune pentru. un acoperis trebuie sa fie bune si de sera

| Alexander21 a răspuns:

Pai e buna,mai nou e folosita si la masini,la caroserie. Avand in vedere ca rezista la vreme,la frig, caldura, ploaie.Si are si o durata lunga de viata.Si e destul de rezistenta la impact.Cat despre solar sau sera de legume,nu stiu, nu am mai vazut sa faca cineva.Dar materialul in sine, e bun.