| jolie a întrebat:

As vrea si eu un site cu proiecte de casa P+1care sa-mi placa adica, parter:living, bucatarie baie si dormitor, si sus 3 dormitoare please nu am gasit nici unu care sa-mi placa chiar si proiect nu m-ar deranjabig grindau fundita la cel mai tarehappypup pup all

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

@mihaela - dupa ce iti faci o idee despre cum ai vrea sa construiesti, contacteaza un arhitect, de preferat unul ale carui realizari le-ai vazut si ti-au placut. Cu siguranta stii o casa care iti place, intreaba intr-o zi proprietarul unde si-a facut proiectul si cauta-l pe arhitect.
In principiu la un arhitect bun mergi ca la un medic: tu ii spui ce te doare, iar diagnosticul il pune el. Poti sa ii duci si o schita cu ce ti-ar placea tie, pentru ca el sa iti inteleaga gusturile, insa din experienta te asigur ca in final vei pleca cu proiectul modificat, pentru ca fiecare casa are specificul ei: orientarea fata de punctele cardinale, amplasamentul caselor vecine, dimensiunile terenului, aliniamentul fata de strada, posibilitatile de acces samd. Vei intalni trei categorii de restrictii in care trebuie sa te incadrezi: legale, functionale si estetice, toate impreuna vor determina modificari importante in proiectul tau initial.

| powergirl a răspuns:

Ia-ti revista "planul casei mele" si ai un cd cu tot feluri de case cum vrei tu site nu stiu ce sa iti recomand daca gasesc te anunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa bei un ou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut asa ceva dar n-am gasit!

| mama4you a răspuns:

Intra pe casedevacanta.ro

Răspuns utilizator avertizat
| DanielGreek a răspuns:

Intra pe http://oncasa.ro/ sau daca nu iti place nimic de acolo, ma contactezi si iti facem o casa asa cum vrei. Lucrez in proiectare.

| Pufuletzul2134 a răspuns:

Nici eu nu gasesc :@