Nu le-am lasat niciodata singure. Nu ai de unde sa stii daca e de incredere pana nu trece un timp in care sa tot lucreze.
Eu am avut una care tot era sunata pe video si se plimba prin casa in timp ce vorbea. Am avut impresia ca pune la cale ceva cu "barbatul" (zicea ca e sotul) si nu am mai primit-o.
o lasi singura dupa ce o testezi. Si nici atunci nu poti fi sigur 100%.
Si ce inseamna lucruri de valoare? Cum sa-mi scot lucrurile mari de valoare?
Da, am doamne care ma ajuta la curatenie.Eu una m-am gandit sa scot prima data lucrurile din casa( cele de valoare) si sa las pe un raft o suma de bani si de vreo 5 ori au venit si suma era exact eceeasi si asa am zis ca pot sa imi las linistita lucrurile
Lasi sume mici de bani in sertasrul noptierei, buzunarul hainei din cuier, un lantisor doar suflat cu aur. Daca nu le ia intr-o luna atunci e ok.
Nu am facut asta niciodată, dar un lucru e clar: daca nu o sa am camere de supraveghere (cel putin) in locurile in care am lucruri de valoare, nu as angaja pe nimeni, nici firme specializate.
Eu cred ca indiferent de cat de onest si corect este un om, in orice moment poate sa meargă pe o cale greșită daca are o "momeală" buna si daca vede ca este nesupravegheat.
anonim_4396 întreabă: