| Daiana_1056 a întrebat:

Avem nevoie de un zugravit simplu intr-un apartament de 3 camere la Bucuresti si de mici lucrari -ex: vopsit cada, schimbat oglinda, etc. Toate acestea cu scopul de a-l face mai prezentabil pentru o inchiriere la un pret normal. Oare cat m-ar costa manopera si materialele? Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Depinde de cum arata apartamentul, de cit de bine intretinut a fost, de cit de mici sunt lucrarile de facut. Eu am experienta in domeniu, caci am lucrat ceva timp in amenajari interioare, si am ajuns la concluzia ca trebuie sa am mare grija in aemenea cazuri, fie pentru ca "zugravitul simplu" nu putea fi simplu, caci apartamentul era deteriorat si necesita reparatii totale (nu poti sa dai cu lavabil daca vopseaua veche se cojeste, sau daca exista crapaturi), fie ca lucrarile "mici" nu erau deloc mici. Desigur ca exista si varianta fara complicatii, in care totul e cum s-a spus, si iti faci repede treaba. Insa pretul nu poate fi stabilit decit cind este vazut apartamentul de meserias (chiar si suprafata conteaza, caci exista unele apartamente cu 3 camere mai mari, altele mai mici, si manopera se ia la metru patrat) si dupa o discutie serioasa in prealabil.
Estimativ, daca e sa fie doar un simplu zugravit la un apartament de trei camere, pretul pietei ar fi la manopera de aprox. 600-700 Ron pentru zugravit, iar restul inca probabil 100 Ron. La materiale, cred ca inca aprox. 500 de Ron ar intra, insa depinde de lavabil, de ce firma e, exista lavabile scumpe, dar si ieftine, si diferenta de pret de destul de mare.
Daca nu gasesti meserias care sa faca pina in 500 de Ron pentru zugravit, eu iti fac cu 500 de Ron. Daca e asa cum ai zis, sa fie nevoie doar de o simpla zugraveala. In plus, pentru ca ma pricep la de toate, si am mai avut de-a face si cu decoratiunile interioare, cred ca as putea sa te ajut sa facem ca apartamentul sa arata bine, si cu o investitie minima, dar in materiale bune, ca sa poti sa il inchiriezi la un pret bun. Si eu am fost in situatia ta anul trecut, cind mi-am amenajat apartamentul din Timisoara pentru a-l inchiria, si, cu ajutorul sotiei mele, a iesit ceva f frumos. Daca vrei, putem face si pentru tine!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... depinde cit vrei s a investesti pentru a renova apartamentul, se poate si mai ieftin si simplu, insa se poate si mult mai scump in funtie de preferinte. banuesc ca ai vrea s a Investesti cit mai putin si sa -l amenajezi pentru inchiriere. daca esti interesata sint un ardelean de 34 de ani am experienta in domeniu am lucrat in franta doar cu amenajari interioare acum sint mutat in bucuresti, daca esti interesata si mai e valabil anuntul si inca nu ti ai gasit pe cineva ma poti contacta pe nr 0751611585. rog seriozitate CALIN ARDELEAN

| mdany a răspuns:

Buna! Pai acum depinde si de tipul de vopsea care il folosesti in functie de producator. Preturile difera. Sa zicem vopseaua in jur de 100-150 RONI.Restul materialelor in jur de 100 RONI. Iar manoperele acum si ele difera. Mai mici, mai mari, dar zicem ca ar fi in jur de 300 RONI. Ajungi la pretul asta daca faci numai renovari. In cazul nostru. cum am refacut numai bucataria, am ajuns in jur la 3000 RONI.
O zi buna!

| bucurestiamenajari a răspuns:

Pentru cei interesati puteti intra pe acest sait: http://amenajarirenovariapartamente.ro/? page_id=43

| beldy a răspuns:

Ai putea intra aici http://www.muncitorcalificat.ro/comunitate/radunegoita/ si sa sa adresezi o intrebare unui profesionist

| Fârte_Gabriel_1989 a răspuns:

Daca doriti un zugrav priceput serios nonalcolic cu preturi bune Daniel 0775265254

| COSTEL_2351 a răspuns:

In cazul in care nu ati rezolvat problema cu apartamentul, va rog sa ma apelati la nr. 0764.371.774 si incercam sa va ajutam in rezolvare cu un pret acceptabil. Va multumesc si astept un raspuns din partea Dvs.

| Brr_Bubu_1994 a răspuns:

Suna la nr 0722380219 asta ca sa iti fac o ofarta ma cheama vasile

| Racman a răspuns:

Salut daca te intereseaza renovarea apartamentului eu sunt zugrav si am si echipa iti las nr meu de tel 0770849249 sa poti sa ma contactezi o zi buna