| Tena_Nicoleta_1977 a întrebat:

Azi am aflat că am consum la apa calda și apa rece 48m3. Menționez că suntem o familie de 4 persoane într-o garsonieră iar cel mai mare consum l-am avut în vara asta de 15 M3. Avem contoare cu citire radio. Este enorm și nu știu ce să fac.

Răspuns Câştigător
| 19flo79 a răspuns:

Salut!
Am patit asemanator doar ca eu am facut lunar o fotografie la contor, (la toate contoarele) si le-am spus ca au citit gresit.
(Țin aceste poze intr-un folder separat)
Se pare ca citirea wireless mai da rateuri... sad
Au refacut factura

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ce sa faci? Verifica contorul ala de apa.Inchide orice robinet ai in casa,pe afara,deci peste tot,apoi mergi la contor si vezi daca se tot roteste.
Daca se roteste,atunci ai pierderi pe undeva. Daca nu se mai roteste,atunci atat ai consumat.
Nu mai stii ce sa faci? Scriei lu Becali,poate plateste ala in locu tau laughing ca tot am vazut ca spune ca el face,drege ajuta oamenii.

Ups acu am vazut,spui stai la garsoniera.E ok verifica la fel inchizi tot, apoi vezi ce face contorul ala.
De se tot invarte si tu nu consumi nimic, suni la aia sa vina sa iti schimbe contorul, plus ca or sa refaca factura, cred, asta depinde ce se intampla acolo la tine.

| mudokins78 a răspuns:

3 camere, 3 persoane = 8, 9 metri pe luna!
Se pare ca ai o problema serioasa amice!
(sa nu mai spun ca eu dau in fiecare luna la administratie cota de apa de la apometre lunar)