Artificial si verde din doua motive: financiar e o investitie extraordinara, iar al doilea motiv e ca arata mult mai bine decat unul natural la pret convenabil. Sunt sigur ca poti sa iei si un brad natural care sa arate perfect, dar la pret de zece ori mai mare decat unul normal.
Brazii astia albi mi se par kitchuri, americanisme.
Natural, verde. Poate cel artificial este mai aratos, mai practic, mai usor de impodobit si de intretinut. Dar oricat de bine ar imita un brad natural, pentru mine nu va depasi niciodata conditia de suport pentru globuri.
Bradul natural, este de preferat datorita mirosului placut care il creiaza in casa noastra.
Am si brad artificial verde si l-am impodobit cu albastru si argintiu. A fost foarte frumos. Anul trecut insa am cumparat un brad natural in ghiveci (cam de 1m si dupa sarbatori l-am plantat in curtea casei ). Cred ca si in acest an voi face la fel. Sper sa nu fie foarte scump!
Natural si verde. Am in curte unul care are 5 metri innaltime. Globuletele nu-mi prea ajung dar daca ninge un pic e deja impodobit. Nu sunt adeptul a nimic din ce este artificial, oricat de comod si ieftin ar fi.
Brad artificial, verde il am de 2 ani, si este foarte frumos! Imi place mai mult, cu toate ca poate imi vei zice, ca nu simt mirosul de brad si... nu mai simt spiritul craciunului. Nu este asa, daca vreau sa vad un brad ma duc pe dealuri, in paduri si miros tot anul. Parca cei artificiali sunt mai usor de impodobit, si arata mai bine decat ceilalti.
Artificial alb! chiar arata superb. il am de 3 ani si impodobit cu orice culoare, chiar arata superb si atrage privirile tuturor care vin in casa!
succes
Eu intotdeauna am iubit brazii naturali, ador mirosul natural care-l imprastie prin casa. dar de anul trecut de cand am pisica am cumparat brad artificial ( de teama sa nu se ranesca in tepi)este verde cu alb.
Daca vrei mirosul mirific al bradului natural, poti sa il iei. Dar o sa ai mult de curatat dupa el
Artificial-verde.Am si eu de 2 ani, este micut si are crengile dese.[asa arata mai bine]decat un brad mare, si cu crengile f rare. si nu mai trebuie sa cumperi in fiecare an.
Bafta.
Eu am si alb si verde(artificial). cand eram mai mica ani la rand aveam brad natural, facea multa mizerie si mama a preferat sa avem unul artificial.
Păi sincer îmi placea la nebunie să simt miros de brad, să ma înţep în crenguţe verzi când îl împodobesc, să am impresia că acesta este adevăratul Crăciun. până când mama mea a luat un brad artificial... eram supărată... Crăciunul nu va mai fi la fel, însă cu timpul mi-am dat seama câte paduri, şi cât de mult are natura de suferit din cauza capriciilor noastre. Luăm un brad, îl ţinem câteva zile în casă şi apoi îl aruncăm. Deci acum sunt pro brazilor artificiali de culoare verde, dacă e alb nici nu mai seamănă a brad. bine că nu este şi roz.
Mult succes
Desi imi place sa gandesc si sa ma comport ecologic, brad natural, fara discutii. (multumesc, mg, ma faci sa ma simt mai bine).
Mu-mi plac "imitatiile de" nici cand e vorba de brad, de parchet (carton presat cu hartie imprimata cu flader, zis parchet laminat), gresie cu imitatie de piatra/marmura, haina de vinilin, etc.
Am brad artificial, verde. Arata bine, si spre dosebire de cei naturali, sunt si mai ieftini, avand in vedere ca un brad frumos, natural ajunge in jur de 2-3 mil.Si pe langa mai iau din piata cateva crengute de brad natural, mai mult pentru miros. Ar fi bine ca toate lumea sa inceapa cu brazii artificiali decat sa defriseze padurile.
Natural verde dar acum depinde de bugetul fiecaruia, anul asta nu stiu cred ca o sa il folosesc pe ce artificial bineinteles verde...este criza!
Brad artificial verde pentru ca te tine mult si sunt brazi artificiali care sunt chiar desi la pret in jur de 100 ron. Mai bine dai 100 ron intr-un an decat sa dai 100 ron in fiecare an pe un brad natural.
BiancaByaBianca întreabă: