Nu platesti, alex, pleaca doar cu materialul pentru tv. Pentru 5000 lei sau cat au ei buget, iti schimba doua lustre si iti reconditioneaza o noptiera intr-o camera si gata, nici nu ating pragul de buget si au si emisiunea facuta.
Bine inteles ca platesti doar nu o sa vina aia sa iti faca toata casa luna si sa plece doar cu materialul pentru tv, in primul rand trebuie sa ai pile la ei ca sa iti vina la tine, abia apoi poti face plata
Lume eu nu cred in 6/49, nu cred in loz in plic, nu cred in castigarea unei masini pe net, de ce as crede si in emisiunea asta? Pur si simplu nu cred ca iti fac aia casa cu 50 de milioane asa de placere!
Eu stiu ca nu platesti nimic.iti face doar o camera nu toata casa mai alexdop21 :d
Ori nu ati citit despre emisiune ori nu ati inteles nimic. nu se plateste nimic. te inscrii si ei te trag la sorti sau te aleg in functie de povestea relatata. au pentru fiecare emisiune un buget de 5000 lei si trebuie sa se incadreze. ei iti fac doar o camera si gata, au emisiunea facuta. nu trebuie sa platesti absolut nimic.
De ce va mira ca ``pentru 50 mil fac ei camera:O:O? dau ei banii?`` cand ei pe emisiune fac triplu sau mai mult ca toate gospodinele se uita pana si colegii mai de liceu si sunt destui alti oameni si fac un rating mai ales sambata cand n-ai la ce sa te uiti la tv... ce sa mai zic de babe... logic ca le convine sa-ti faca camera cu 50 mil
Buna! eu m-am inscris la emisiune si chiar mau sunat! dar nu am avut norocul sa vina pentru ca in perioada aceea nu se mai difuza emisiunea se terminase sezonul! si nu se plateste absolut nimic totul este suportat de sponsorii acestei emisiuni si te aleg in functie de povestea ppe care o ai! cea mai impresionanta poveste o aleg cu siguranta!