| amage a întrebat:

Am ales categoria asta pentru ca nu stiam unde se incadreaza dorinta meahappy. Oricum as vrea sa-mi dati exemple de modele pe care le-as putea face pe un tort. Mai e putin pana la ziua surorii mele si vreau sa-i fac ceva frumos. Mentionez ca face 22 de ani. Fundita pentru cel mai frumos raspuns!

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| LuYz@ a răspuns:

Da ai dreptate nu e prea stralucita categoria, dar in fine.ai putea sa ii faci un tort in forma de animal sau daca ii plac desenele in forma unui personaj. vezi ce ii place ei cel mai mult si poate ai putea cuprinde asta in forma tortului.
si poate ai putea sa scrii pe o placuta din ciocolata chestia cu ''la multi ani!'' ca sa ai mai mult loc sa faci forma aleasa. mult noroc ari cum! happy

| Nonameloser a răspuns:

Ai putea pune ceva simplu niste florikele, bombonele, fructe s-au mai complicat sa desenezi cu glazura neagra peste tort (de preferat alb ) noroc

| jarulitza a răspuns:

Buna! Ai putea sa ii faci tortul in forma de cadou, adica sa il glazurezi cu ciocolata alba si fondant rosu care sa reprezinte panglica, iar inauntru ciocolata sau ma rog ce ii place ei...Sau daca vrei unul simplu, ai putea sa ii scrii un La Multi Ani si sa il ornezi cu floricele, fundite, bulinute colorate, in asa fel incat sa fie foarte foarte colorat happy bafta si sa-ti traiasca sora!