Nu are treaba cu revizia ce spune tanti mai sus, cand ai cumparat aragazul ti-au fost livrate 2 randuri de duze, un rand montat pe aragaz, la arzatoare, pentru pausal, bransament retea, iar celălalt rând de duze, pentru butelie. Roagă pe cineva daca nu te pricepi sa-ti înlocuiască toate duzele de la arzătoare cu cele ce le ai in punguta. Succes
Sonia, tata! Cand nu te pricepi la ceva, nu raspunde! Aia care fac revizia obligatorie au treaba doar cu conducta de gaz. A! E adevarat ca unul dintre ei s-ar putea sa se priceapa dar nu-i obligatoriu.
Un atelier de reparatii te-ar putea ajuta contra cost. Daca are peste doi ani inseamna ca a iesit din garantie. Mai verifica prin acte. Unele au si 3 ani garantie. Suna la 0722 974 760!
Zau? asa crezi? Dar nu stii sigur, nu? srii asa, ca e cald afara si n-ai aer conditionat
Stiu sigur si te rog sa ma crezi ca am atatea vacante si concedii cati ani de viata ai tu si nu "sriu" ca-i cald si n-am aer conditionat. Nici nu "sriu" cu litera mica la inceputul propozitiei.