Culoarea trebuie sa-ti placa tie, deoarece tu vei petrece cel mai mult timp in acea incapere (sa te reprezinte), iar pentru ca este o incapere de la mansarda, banuiesc o diminuare a luminii naturale care trebuie compensata prin culori cat mai deschise.Respecte
Stai putin, am sa va dau ceva idei pentru fete:Orange-deschis sau galben aprins sau galben amestecat cu alb(crem) sau roz! Iar pentru baietii:bleu(albastru aprins(pastel) sau verde deschis sau vernilon(verde cu galben) sau mov-indigo deschis! Culoarea trebuie sa fie deschisa ca sa fie mai luminata camera cand bate lumina soarelui in camera mansardei tale! Bafta!
Cred ca alegerea ta e buna, culori deschise, tineresti. Portocaliul merge bine in combinatie la fel de bine si cu verde deschis sau alb. Spor!
Sunt bune alegerile tale.Dar cred ca mi-ar placea mai mult portocaliu pal, deoarece este ceva mai tineresc si vesel.Deja depinde de gusturile tale.Dar poti sa-ti alegi un tapet care sa combine mai multe culori; Orange, crem, verde..Vezi si tu