anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, am o bluza care miroase a transpiratie, am spalat-o de multe ori dar tot miroase. ce as putea face?

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Ai putea sa schimbi apa in care o speli laughing.
Am intalnit aceeasi problema in urma cu cativa ani, s-a rezolvat schimband marca detergentului pe care il foloseam.

| alessia5158 a răspuns:

Las-o la inmuiat cateva ore in deterg+ apa calda dupa care, spal-o manual prin frecare.

| Zenithf a răspuns:

Ia un detergent mai bun. Poate ai vazut reclama la detergentul ala cu microparticole de parfum? Incearca cu ala. thinking

| magicianul19 a răspuns:

bluza daca o speli cu detergent nu mai miroase. dar daca o inmoi numia in apa normal ca mai miroase. dar ai grija sa te speli si tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-o intai la muita in apa caldutza cu bicarbonat de sodiu. Apoi spal-o bine cu un detergent bun. Bicarbonatul elimina si mirosurile urate si bacteriile care fac transpiratia sa mirose neplacut. Se gaseste la alimentara la pliculetze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Arunc o asa miroase materialul nu ai ce sa i faci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bagati o in cur

| Mejustme a răspuns:

Bag-o in masina de spalat si pune detergent dar si lenor sau cocolino

| kitty_9379 a răspuns:

N-am mai auzit asa ceva si nici nu mi s-a intamplat. Las-o la inmuiat vreo 10 min in apa calda cu detergent apoi spal-o normal prin frecare.Clateste-o in apa cu putin balsam. Oricum nu la bluza cred ca e problema...