Cu vorba nu faci nimic, astia sunt oamenii si cred ca la bloc numai el conteaza! Poti face o sesizare scrisa adresata presedintelui asociatiei. Ceri numar de inregistrare, iar comitetul trebuie sa-ti dea un raspuns in scris si sa ia o decizie de rezolvare favorabila de ambele parti! In caz contrar, te adresezi primariei, relatii cu asociatiile de propietari!
In cazul scurgerilor, proprietarul e obligat sa-si dirijeze apa intr-un burlan comun de evacuare, sau direct, prin burlan intr-un canal.Nu e permis ca scurgerea sa fie suspendata in cazul in care improasca peretii altora, si nici pe acoperisul acestora.E si raspunderea administratorului, pentru ca renovarea se face cu bani comuni. Daca acesta nu vede drepturile tuturor locatarilor ca fiind egale, faceti o plangere la proprieterul blocului-primarie-sau chiar la politie. Poate fi incadrat la deranjarea linistii sau distrugere.
Daca nu te poti intelege pe cale amiabila, adreseaza-te primariei de care apartii.Inteleg ca acea modificare, poate aduce daune si blocului in sine.In mod normal, ar fi trebuit sa obtina aprobare iar acel burlan sau jgeab sa directioneze apa in asa fel incit sa nu afecteze nimic.Mult noroc.
Multumesc,am sa incerc si solutia aceasta!
Nu stiu daca era legal dar daca nu te poti intelege cu omul vorbeste cu administratoru blocului.