Da ii poti pune nisip dar cu mai putin pietris ca are sanse sa se loveasca de pietre.
Si detalii:Carasul auriu (Carassius auratus auratus) are nevoie de un acvariu corespunzator de mari dimensiuni (100-200 litri). Acvariul sferic nu este potrivit pentru aceasta specie de pesti.
Carasul auriu e un peste mare ajungand chiar si la 20 de cm. Acvariul pentru carasi trebuie dotat cu filtru, pompa de apa, sau aiba lumina, etc. Conditiile biologice necesare din acvariu, doar cu dotare tehnica, sunt posibile. Nu este nevoie de incalzire.
Sper ca te-am ajutat
Eu voiam sa aflu raspunsul la prima intrebare, dar multumesc pentru detalii!
Deci? Ii pot pune sau nu lumina colorata?
Da poti
Mersi! FUNDA!
Pe fund e recomandat nisip si pietris, pentru acumularea excrementelor.Procura niste plante speciale de acvariu, nu artificiale, pe care le poti fixa sub pietre sau in scoici.Lumina intermitenta sperie si agita pestii.
Ok! Imi spui de unde stii pentru a avea incredere? Asta in legatura cu lumina...
Dragul meu, am acvarii in casa de cand ma stiu, si am osservat chiar fara sa vreau neaparat, multe compotrtamente ale pestilor. Experimenteaza si tu.
Multumesc! Scuze ca l-am crezut pe T82 si nu ti-am dat funda! Multumesc mult pentru detalii!
Pa!
XatomisX întreabă: