| Addaaa99 a întrebat:

Buna are ceva daca mananci noaptea ou?

18 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Daca iti este foame mananci chiar si un ou, insa nu trebuie sa-ti faci un obicei din acest lucru, pentru ca intr-adevar nu este sanatos, nu punem la socoteala petrecerile de orice fel, la care se mananca si noaptea.

| baru a răspuns:

Salut. Ma bucur ca-ti plac. Eu mananc, odata 10-15-oua. Dar, numai ziua, si asta la mic dejun. Asa se spune, si cu asta ti-am dat raspunsul; Dimineata sa-l mananci tu, la pranz sa-l dai la prieten, iar seara la dusman. Pa

| Siracuzia a răspuns:

Da, nu vei putea dormi, e greu de digerat pentru stomac

| Abcfunny a răspuns:

Nu are nimica daca mananci ou noaptea doar sa nu mananci mereu

| Ana_8420 a răspuns:

In general, ouale se mananca dimineata. Daca ti-e foarte pofta, poti mananca noaptea. Poftele sunt mult mai greu de suportat. laughing

| Stefania a răspuns:

Buna!

Stiu de l bunica mea ca galbenusul oului ingrasa. Ea cand era tanara atunci era fff slaba si a intrebat un doctor cum ar putea sa se ingrase? Iar doctorul i-a spus sa manance oua! Cel alb nu ingrasa, doar galbenusulhappy

Daca ai mancat oua seara e cam naspa pentru ca se pun caloriile pe tine.Ar fi trebuit sa faci putin sport ca sanu se puna grasimile pe tinestraight face!

| Serendipity17 a răspuns:

Parerile sunt impartite. eu am citit undeva ca ouale sunt usor digerabile pentru ca nu stiu ce fel de traznai contin thinking fiecare are interese si fiecare are o parere ca sa i favorizeze interesul.

| mada_9035 a răspuns:

Da, este foarte greu de digerat si pot aparea dureri de burta care se pot agrava!

| Anonim232323 a răspuns:

Da, ouale se mananca dimineata si omul alearga si nu se pune colesterolul pe el daca mananci noapte nu alergi si se pune grasimea pe ficat si e cam naspa deci nu manca ouua seara

| Nécromancie a răspuns:

Da! te transformi intr-o gaina cu pene "rouzh".

| Mihai_2777 a răspuns:

Nu are sa nu manaci mai multe oua pe zi ca cica ataca ficatu

| cryna43v3r a răspuns:

Depinde de modul in care il prepari, fiert cred ca poti sa mananci insa omleta nu iti recomand sa mananci seara.

| AidaAmaranta a răspuns:

Ou e foarte greu.mai ales noaptea...nu o sa dormi bine.

| DoarEU_1902 a răspuns:

Eu mananc seara oua ochi...si nu am patit nimic. Mama spune ca daca mananci seara ou o sa ti se faca rau sau chestii de genul, dar depinde de fiecare persoana.

| Muzika a răspuns:

Si eu am auzit ca nu ii voie sa mananci noaptea oustraight face dar nu stiu de ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noapte nu i bine sa mananci deloc, dar mai ales oua e de rau

| HaHa_8983 a răspuns:

De obicei daca mananci noaptea te ingrasi.happy. Ou sau orice alceva.

| marina25101999 a răspuns:

Si eu am aceeasi intrebare dar mama mia izs ca nu e bine sa mananci mai mult de un ou pe zi si mai ales seara cica nu se mananca e greu de digerat si o sa ai durer de stomac. sper ca te-am ajutat

Întrebări similare