Daca iti este foame mananci chiar si un ou, insa nu trebuie sa-ti faci un obicei din acest lucru, pentru ca intr-adevar nu este sanatos, nu punem la socoteala petrecerile de orice fel, la care se mananca si noaptea.
Salut. Ma bucur ca-ti plac. Eu mananc, odata 10-15-oua. Dar, numai ziua, si asta la mic dejun. Asa se spune, si cu asta ti-am dat raspunsul; Dimineata sa-l mananci tu, la pranz sa-l dai la prieten, iar seara la dusman. Pa
In general, ouale se mananca dimineata. Daca ti-e foarte pofta, poti mananca noaptea. Poftele sunt mult mai greu de suportat.
Buna!
Stiu de l bunica mea ca galbenusul oului ingrasa. Ea cand era tanara atunci era fff slaba si a intrebat un doctor cum ar putea sa se ingrase? Iar doctorul i-a spus sa manance oua! Cel alb nu ingrasa, doar galbenusul
Daca ai mancat oua seara e cam naspa pentru ca se pun caloriile pe tine.Ar fi trebuit sa faci putin sport ca sanu se puna grasimile pe tine!
Parerile sunt impartite. eu am citit undeva ca ouale sunt usor digerabile pentru ca nu stiu ce fel de traznai contin fiecare are interese si fiecare are o parere ca sa i favorizeze interesul.
Da, este foarte greu de digerat si pot aparea dureri de burta care se pot agrava!
Da, ouale se mananca dimineata si omul alearga si nu se pune colesterolul pe el daca mananci noapte nu alergi si se pune grasimea pe ficat si e cam naspa deci nu manca ouua seara
Depinde de modul in care il prepari, fiert cred ca poti sa mananci insa omleta nu iti recomand sa mananci seara.
Eu mananc seara oua ochi...si nu am patit nimic. Mama spune ca daca mananci seara ou o sa ti se faca rau sau chestii de genul, dar depinde de fiecare persoana.
Si eu am aceeasi intrebare dar mama mia izs ca nu e bine sa mananci mai mult de un ou pe zi si mai ales seara cica nu se mananca e greu de digerat si o sa ai durer de stomac. sper ca te-am ajutat
Barbiiiiie întreabă: