| bya2000 a întrebat:

BUNA!
As dori si eu niste idei de cum sa imi fac decoratiuni pentru camera mea manual (videoclipuri, site-uri).
Cum sa acund peretii cojiti?
DAU FUNDA CU CELE MAI MULTE SI MAI BUNE IDEI!

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Cu pinza de sac/etamina poti face ceva foarte fain, pui materialului niste baghete subtiri de lemn sus si jos si sus prinzi o ata de care sa prinzi in cui si pe panza respectiva ori poti prinde poze, vederi, formule de la scoala, ce vrei tu, sau iti poti exersa inspiratia si talentul cu ceva decupaje din hartie sau textile sau combinate sa faci ce te taie capul pe ea, ca asa e arta laughing poti lipi si scoici, bucati de funda de orice culoare, bucati de carpe si de hartii, imposibil sa nu ai vreo idee de cum sa le lipesti si combini. sau cu motive chinezesti, litere pictate, gasesti pe net litere/cuvinte chinezesti, nici nu conteaza daca le faci corect, e interesant cum arata. in plus, acopera perfect si simplu zona cojita. spor si inspiratie!

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca vrei ceva deosebit, nu numai sa acoperi defectiunile, revin-o si pot sa-ti explic, pe intelesul tau, cum poti sa-ti reamprospatezi camera.Trebuie putin timp, putina munca+daruire, si cativa banuti.

| Sănduțța a răspuns:

Cu pinza

| 123branzapute123 a răspuns:

Iti poti scoate la calculator niste postere facute de tine si vor ascunde acei pereti poti pune funde si alte lucruri