| DoOory a întrebat:

Buna:*. As vrea sa-mi dati si me niste sfaturi in legatura cu camera mea, am mobilierul albastru si nu stiu ce culoare sa vopsesc peretii.Astept raspunsuri, va rog mult.Multumesc anticipat:*:*:*

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

Pai crem, galbui, bleu- simple sau in combinatie cu (un perete sau 2 in alta culoare) ceva gen portocaliu deschis, vernil, violet.
Depinde si de firea ta, daca vrei "oaza de liniste" sau "ceva mai wild". Asa cand m-am gandit la mobila albastra mi s-a parut sa zic firesc sa fie pereti galben pal in spatele ei si un perete gol in alta nuanta, doar cat sa accentueze mobila si restul peretilor.
Ideea este sa te exprime pe tine. Culorile alea le vezi zilnic indiferent de starea interioara...

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Trimite-mi o poza pe cristi_202@yahoo.com cu camera, si ti-o fac virtual in mai multe variante ca si cind ar fi peretii vopsiti deja. Pentru ca ma ocup cu amenajarile interioare si in special cu pictura decorativa (pe pereti), cred ca sunt in masura sa te ajut.

| tee a răspuns:

Crem/ocru, bleu sau alb...
Incearca asta : http://www.savanaculoare.ro/camera-virtuala/

| fabiola a răspuns:

Exista in gama colorantilor faust-culoarea caisa. E super daca folosesti si draperii cu aceeasi nuanta!

| TąNyą a răspuns:

Albastru mai inchis/deschis, alb, galben, roz, roşu, verde.

| YoAnNa a răspuns:

Portocaliu ...

| Maria_1984 a răspuns:

As alege violet sau galben!
Hei, draguta ideea ta in legatura cu culoarea mobilierului! Cred ca esti o persoana nonconformista, dezinvolta, cu idei propri, unice!
Foarte frumos!

| elena5stefania a răspuns:

Verde sau portocaliu

| lillix a răspuns:

Ar merge foarte frumos un galben deschiswinking

| andreyamica a răspuns:

Alb se potriveste cu tot

| CodrutSsa a răspuns:

Galbenwinking