| Stefania96dfg a întrebat:

As vrea sa-mi redecorez camera, dar nu stiu cum! Prima decorare a fost facuta cand m-am mutat si aveam 4 ani! Deci atunci am vrut sa fie mov deschis, si asa a ramas! Parinti nu vor sa zugraveasca cu alta culoare, si nu ma lasa sa schimb prea multe la ea! ( parinti, of )! Am pus postere ca sa distraga atenti de la roz, dar tot se mai cunoaste! ce as putea face? Ce sa mai lipesc sau ce sa dezenez? Orice sfat primeste voturi si cel mai bun funda! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| BubblesStres a răspuns:

Poti sa faci rost de niste discuri vechi ( stii tu.cum erau acum 10000 de ani laughing ) si sa le lipesti pe pereti si mai poti sa cum-peri o cutie mica de lavabila si sa iti pui pe maini si sa lasi amprentele tale si ale prietenilor tai pe pereti love struck.lipeste lucruri care te reprezinta: poze cu prieteni, cu familia... Funda?love struck

3 răspunsuri:
| marya_3636 a răspuns:

Pune autocolanta pe peretii.big grin.Ce culoare vrei tu.

| 3my098 a răspuns:

Mai intai prima idee

1.Bagati mainele in vopsea si prinde mustele de pe pereti laughing
2. Poti sa dai o coala de A4, sai tai mijlocul in forma de flutere. Dupa fluturele il pui deoparte si iei Coala A4 CU FLUTURELE TAIAT si pui pe perete si cu pensula dai peste el si asa pe perete ramane forma de fluturasi happy
3.Pe un perete mare ai putea face cu pensula/penson un arbore genialogic al tau happy
4.Asta o faci doar cu camera goala happy.Sa ai mai multe culori de vopsea si mai multe pensula. Bagi toate pensulele in cutii de vopsea (1 pensula intr-o cutie) si te invarti prin casa in cerc, ramanand pe pereti stropi de culoari diferite
5. Daca iti mai ramane ceva vopsea poti sa faci camera ta ca un curcubeu (dar nu cred ca merge pentru varsta talaughing
6.Nu mai am ideiwinking

| Anonim_8036 a răspuns:

Pai ai putea picta tu pe pereti ceva original sau macar niste cerculete ceva intr-o culoare asortata si sa pui multe rame foto cu poze cu tine sau sunt tot felul de autocolante si veioze(schimba atmosfera) iar ai mai putea pune plante mai interesante gen un ficus ginseng sau un bonsai pot schimba aerul din incapere. Sper ca te-am ajutat cu ceva.happy